Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennussiivooja

NJC Henkilöstöpalvelut Kemi

Haemme asiakkaamme uudistyömaalle Kemiin

RAKENNUSSIIVOOJAA

Rakennussiivouksessa toimenkuvaan kuuluu pitää siisteyttä ja järjestystä yllä työmaalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset jne. Kokemus myös rakennusten loppusiivouksesta katsotaan eduksi.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää, voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Toivomme, että olet rehti ja oma-aloittenen tekijätyyppi ja eduksi katsotaan aiempi osaaminen rakennussiivoustyöstä saneerauskohteissa.

Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun kahden viikon välein, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, erilaisia työsuhde-etuja sekä hyvät työvälineet ja monipuoliset tehtävät pitkäkestoisella työmaalla. Hyville tekijöille töitä riittää!

Jätä hakemus oheisesta linkistä!

Katso linkistä videolta mitä rakennussiivoojamme Anne kertoo NJC:llä työskentelystä: https://njc.fi/rakennussiivooja-anne/


Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa(a)njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite94100 KEMI
Palkkaussopimuksen mukaan TES:n pohjalta
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy09.02.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/15418360
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579525

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin