Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotantotyöntekijä

NJC Henkilöstöpalvelut Haapavesi

"M-Filter on Pohjoismaiden johtava OEM-suodattimien valmistaja. Lähes 60 vuoden kokemus, yli 100 hengen ammattitaitoinen henkilöstö sekä nykyaikaiset ja asianmukaiset tuotantomenetelmät mahdollistavat sujuvan tuotannon ja tasaisen laadun."

Haemme nyt Haapaveden tehtaalle tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvasi sisältää ilmansuodattimien valmistusta ja testausta. Pääpaino on aluksi testauksessa, mutta tulevaisuudessa työtehtäviin kuuluvat myös uretaanivalukoneen käyttö ja suodattimien kokoonpanotyöt.

Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä. Edellytämme kuitenkin kiinnostusta ja jonkilaista ymmärrystä tekniikasta sekä tietokoneista. Myös kohtalainen englannin kielen kirjallinen ymmärtäminen on eduksi.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon ja monipuoliset tehtävät. Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan vakituiseksi työntekijäksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos olet tarkka, huolellinen ja reipasotteinen työntekijä, hae tehtävään linkistä: http://njc.likeit.fi/apply/4058630

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!
Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.
NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi
YhteystiedotMikko Myllylä, puh. 050 3011 530, mikko.myllyla@njc.fi
Työpaikan osoite86600 HAAPAVESI
PalkkausVähintään TES:n mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.01.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/4058630
Ilmoitus jätetty08.01.2019
Ilmoitusnumero9810145

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin