Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtaja, rakennusala

NJC Henkilöstöpalvelut Järvenpää

Etsimme työnjohtajaa vakituiseen pestiin pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme. Kyseessä on yritys, joka on toiminut jo yli 40 vuoden ajan, ja on luotettava sekä vakavarainen, mutta pieni ja ketterä toimija rakennusalalla. Työmaat sijaitsevat vaihtelevasti pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan alueella, ja yritys on erikoistunut julkisten tilojen korjausrakentamiseen.

Hakijoilta toivotaan tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa (rakennusinsinööri tai mestari). Haussa on ammattilainen, joka pystyy ottamaan ohjat vakaasti käsiinsä hektisessäkin työympäristössä. Voit olla joko pitkään uraa uurtanut konkari tai vielä urasi alkutaipaleella oleva kehittymishaluinen ammattilainen, joka haluaa etsiä uusia tuulia työrintamalla. Tässä työssä valttia ovat hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot, sillä tulet vastaamaan todennäköisesti useasta pienestä työmaasta samanaikaisesti hyvin itsenäiselläkin otteella.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen ja osaamistasi vastaavan palkan, sekä haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkentän. Saat vastuullisen roolin, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja työskentelemään näköalapaikalla julkisen puolen korjausrakentamisen parissa. Työnantaja on vakavarainen sekä joustava, ja tehtäväkenttä itsenäinen, jolloin pääset vaikuttamaan itse hyvin paljon työnkuvaasi.

Kiinnostuitko paikasta? Hae tehtävään oheisesta linkistä!

Lisätietoja paikasta antaa Mila Vaalasmaa puhelimitse: 050 3396 773 tai sähköpostitse: mila.vaalasmaa@njc.fi.


NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.


NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa(a)njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite04440 JÄRVENPÄÄ
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/6203061
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061804

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin