Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Loppusiivooja keikkatöihin

NJC Työmaapalvelut Helsinki

Haluatko työskennellä vauhdikkaassa työmaaympäristössä loppusiivoustöissä?

NJC tekee työmaiden loppusiivouksia, jolloin tehtävänäsi on kohteen viimeistely aina ikkunanpesuista imurointiin ja kalusteiden pyyhintään. Meillä pääset työskentelemään huippuporukassa antoisissa tehtävissä, joissa näet konkreettisesti työsi tulokset. NJC:llä voi tehdä töitä joustavasti eri kohteissa pääkaupunkiseudulla, joten sovitaan yhdessä miten ja missä voit työskennellä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta tai intoa oppia loppusiivouksen salat. Työssä tarvitset voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä rehtiä asennetta työn tekemiseen.

Me NJC:llä tarjoamme sinulle varman palkkauksen kahden viikon välein (jos aiempaa kokemusta alalta alk. 12€/h) sekä ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon. Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuolisia tehtäviä työmaan tilanteen mukaan. Hyville tekijöille töitä riittää!

Käy katsomassa millaista NJC:llä työskentely on.
Näet videon täältä: https://youtu.be/zfXr5e_cvwY


Jätä hakemus oheisesta linkistä tai sähköpostilla osoitteseen mila.vaalasmaa@njc.fi.
Lisätiedusteluihin vastaa Mila puh. 050 3396 773 arkisin klo 9-15.


Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.


NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa(a)njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
Palkkausalk. 12€/h (jos aiempaa kokemusta)
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy13.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/4948212
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967267

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin