Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennuslogistiikkatyöntekijä

NJC Työmaapalvelut Helsinki

Haussa rakennuslogistiikkatyöntekijöitä Helsinkiin työmaalle, jossa sekä peruskorjataan vanhaa että rakennetaan uutta osaa.

Logistiikkatyöntekijä on tärkeässä tehtävässä huolehtimassa rakennustyömaan sujuvuudesta. Yhdessä muun tiimin kanssa pidätte työmaan siistinä ja järjestyksessä. Työtehtävänä voi olla esimerkiksi tavarakuormien purku ja paikalleen haalaus sekä rakennussiivous, raivaus ja jätehuolto. Työt katsotaan tarkemmin oman osaamisesi mukaan, ja etsimme töihin sekä alan uusia tähtiä, että jo kokeneempia rakennuslogistiikan osaajia.

Toivomme sinulta 18-vuoden ikää, aiempaa kokemusta rakennusalalta, työturvallisuuskorttia sekä ennen kaikkea joustavaa ja rehtiä asennetta. On tärkeää, että tulet hyvin toimeen tiimissä ja haluat kehittää omaa osaamistasi työn kautta.

Me NJC:llä tarjoamme varman palkan TES:n ja ammattitaidon mukaan ja hoidamme asiallisesti muutkin työsuhdeasiasi. Meiltä saat hyvät työvaatteet ja -välineet, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen. Hyville tekijöille töitä riittää!

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään oheisesta linkistä!


NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa(a)njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite00550 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy10.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/11758324
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396270

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin