Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ajanvaraaja vakuutusyhtiölle

NLE Trading Oy Kotka

Harvinainen tilaisuus miellyttävään ajanvaraustyöhön omalla aikataululla!

Etsimme kahta (2) ajanvaraajaa tekemään ajanvarauspalvelua asiakkaana olevan vakuutusyhtiön myyntiväelle. Työ on puhelintyötä joten voit tehdä työtä myös kotoa käsin. Tampereella voit käyttää myös asiakasyrityksen toimitiloja soittamiseen.

Työ on yksinkertaista ajanvarauspalvelun tarjoamista; soitat asiakkaille toimeksiantajan tarjoamasta listasta ja tarjoat heille mahdollisuutta kilpailuttaa kaikki kotitalouden vakuutuksensa. Palkkio maksetaan jokaisesta ehtojen mukaan paikalle tulleesta asiakkaasta.

Palkkio on 30 € + ALV per toteutunut tapaaminen. Lahjakkaalla soittajalla on mahdollisuudet todella hyvään ansiotasoon.

Työtä tehdään sopimussuhteessa, eli laskutat toteutuneet tapaamiset toimeksiantajalta. Tämä edellyttää esimerkiksi laskuttamista kevytyrittäjäpalvelun (kuten vaikkapa https://www.ukko.fi) kautta, tai omaa Y-tunnusta. Saat tarvittaessa tuen oman toiminimen avaamiseen.

Toimeksiantaja ei puutu tekemiisi työtunteihin tai -aikatauluihin, vaan maksaa tuloksesta. Haemme ensisijaisesti henkilöä joka on halukas tekemään työtä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme hyvän tuen soittamisen aloittamiseen; tärkeintä on tehdyn työn korkea laatu.

Mainitse hakemuksessasi kokemus puhelinmarkkinointityöstä. Hakijat joilla on puhelinmarkkinointialalta suosittelija, ovat etusijalla.

Ota yhteyttä soittamalla numeroon +358 40 832 5056 tai lähettämällä avoin hakemus ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen ppyymaki@gmail.com.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotPyymäki Petri Eino Johannes, Puh: +358408325056, ppyymaki@gmail.com
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkaus30€ + ALV per toteutunut tapaaminen.
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa15.11.2019, tai heti sopivan tekijän löydyttyä
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty21.09.2019
Ilmoitusnumero10108197
Työnantajan viiteAjanvaraaja vakuutusyhtiölle

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin