Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolan tarjoilija

Noodle Bar 9 Oy Oulu

Noodle Bar 9 on vuodesta 2014 lähtien toiminut ruokaravintola oulussa. Toimimme keskustassa osoitteessa Hallituskatu 9 sekä Tuirassa osoitteessa Merikoskatu 9.

Etsimme oma-aloitteista, iloista, ahkeraa ja hyvät asiakaspalvelutaidot omaavaa tarjoilijaa/kassatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työvuoroja on sekä keskustassa että Tuirassa. Tunteja on n. 20-30H/viikko, tulevaisuudessa enemmänkin.

Tarjoilijalta odotetaan omatoimisuutta, kykyä toimia ripeästi kiireen keskellä sekä aitoa kiinnostusta toimia ravintola-alalla. Työvuorot painottuvat aluksi iltoihin mutta kokemuksen myötä vuoroja on sekä lounalle että illalle. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös alan koulutusta mutta se ei ole ehdoton edellytys. Hygienia- ja anniskelupassi myös eduksi. Hakijalla tulee myös olla vahva suomenkielen sekä riittävä englanninkielentaito.

Kannattaa jättää hakemus mahdollisimman nopeasti, sillä työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.noodlebar9.fi
YhteystiedotSami Torvela, Puh: 0440999750, info@noodlebar9.fi
Työpaikan osoiteHallituskatu 9 ja Merikoskenkatu 9, 90100 OULU
PalkkausMaRa TES / sopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty19.01.2020
Ilmoitusnumero10231813

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin