Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keikkatyöntekijöitä tuotantoon (Nokia)

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Pirkanmaa

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme pitkäaikaiselle metallialan asiakasyrityksellemme reippaita työntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin.

Työtehtäviä on vaihtelevasti tuotannossa eri osastoilla asiakkaamme tarpeiden mukaan. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi metallituotteiden pintakäsittelyä, ripustusta ja pakkaamista, logistiikka- ja varastotehtäviä sekä konepajan töitä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole kaikissa tehtävissä välttämätöntä. Hakijoilta edellytetään ennen kaikkea motivaatiota, joustavuutta ja reipasta työotetta sekä valmiutta fyysiseen työhön.

Työ on keikkaluonteista ja asiakkaan tarpeiden sekä työntekijän oman käytettävyyden mukaan työt voivat vaihdella yksittäisistä keikoista täysiin viikkoihin. Työ sopii hyvin myös opiskelun tai toisen osa-aikaisen työn oheen.
Myös pitempiaikainen työ asiakasyrityksessämme on mahdollista, mikäli työt sujuvat hyvin.

Töitä tehdään pääsääntöisesti 3-vuorossa. Oma auto on työpaikan sijainnin vuoksi pakollinen.
Valituilla henkilöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Mikäli haluat päästä tutustumaan erilaisiin metallialan tehtäviin alansa johtavassa yrityksessä, täytä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisimman hyvin käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Lähde: nordic.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin