Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylläpitosiivooja ruokakauppaan, Hätilä, Winclean

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Hämeenlinna

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy - tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle ylläpitosiivoojaa Hämeenlinnaan (Hätilä).

Ylläpitosiivoojan työkohteena tulee olemaan Hätilässä sijaitseva ruokakauppa. Töitä tehdään kuutena päivänä viikossa (ma-la) ja työaika alkaa aina klo 18.00. Työtunnit 4h 24min / työpäivä.

Huom! Työpäivät voidaan jakaa myös kahden eri työntekijän kesken (kumpikin tekee 3 vuoroa viikossa). Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli etsit töitä vain kolmeksi illaksi viikossa.

Toivomme uudelta työntekijältä ripeää ja motivoitunutta työotetta. Lisäksi on eduksi, että sinulla on jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä mukavan työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet.

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Heidi Yrjä (heidi.yrja@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!
WWW-osoitehttp://www.nordic.fi
YhteystiedotHeidi Yrjä heidi.yrja@nordic.fi
Työpaikan osoite13210 Hämeenlinna, 13210 HÄMEENLINNA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti/sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1605&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396137
Työnantajan viite1605

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin