Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesötyöpaikkat 2017

Nordkalk Oy Ab Savonlinna

Nordkalk on kalkkikivipohjaisten tuotteiden johtava valmistaja Pohjois-Euroopassa. Tarjoamme tuotteita lukuisille teollisuudenaloille kuten sellu- ja paperi- sekä kaivos- ja terästeollisuudelle, rakentamiseen ja kemianteollisuudelle. Tuotteemme hyödyttävät ympäristöä savukaasujen puhdistuksessa, vedenkäsittelyssä ja maanparannuksessa. Tavoitteemme on tuottaa enemmän arvoa asiakkaalle vähemmillä ympäristövaikutuksilla. Nordkalk on paikallinen toimittaja, jolla on toimintaa yli 30 paikkakunnalla pääosin Itämeren ympärillä.

KESÄTYÖPAIKAT NORDKALKILLA 2017

Hae kesätöihin Nordkalkiin! Kesätöiden kautta sinulla on mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta sekä tutustua opiskelemaasi alaan. Tarjoamme kesätyömahdollisuuksia monen eri alan opiskelijoille ammattikoulusta yliopistoon, opiskelijasta valmistuneeseen.

Avoimet kesätyöpaikat Louhi:

-Laborantin kesälomasijainen

Kaikki avoimet kesätyöpaikat ovat nähtävissä sekä haettavissa Nordkalkin verkkosivuilla osoitteessa www.nordkalk.fi/rekrytointi . Vain rekrytointisivujen kautta tulleet hakemukset huomioidaan kesätyöpaikkoja täytettäessä. Emme vastaanota kesätyöhakemuksia postin tai sähköpostin välityksellä. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoistamme heti, kun olemme ne tehneet.
Emme valitettavasti pysty vastaamaan kesätyökyselyihin puhelimitse. Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen recruitment@nordkalk.com.
Yhteystiedotrecruitment@nordkalk.com
Työpaikan osoite57100 SAVONLINNA
PalkkausTyöehtosopimuksen mukainen
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaTouko-Kesäkuussa
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy28.03.2017
Jätä hakemuswww.nordkalk.fi/rekrytointi
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9133925

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

76 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin