Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kodinhuoltajia

Norlandia Care Oy Tuusula

Oletko hakemamme kodin huollon ammattilainen ja haluat rakentaa kanssamme jotakin ainutlaatuista?

Norlandia on perheomisteiseen NHC Groupiin kuuluva yritys, jonka arvot ovat osaaminen, tavoitteellisuus, kunnioittavuus ja aktiivisuus. Mottonamme on: "Hyvää elämää - joka päivä!"3Suomessa Norlandian hoivakonsernin alla toimii Tampereella sijaitseva potilashotelli sekä valtakunnallisesti toimiva Alina-ketju, joka tuottaa monipuolisia kotipalveluita. Lisäksi Norlandialla on Suomessa 80 päiväkotia.

Norlandia avaa ensimmäisen sukupolvet yhdistävän Norlandia YHDESSÄ -palvelukorttelin Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessualueelle elokuussa 2020. Saman katon alla yhdistyvät lasten päiväkoti ja ikäihmisten palveluasuminen. Korttelin keskellä asiakkaitamme palvelee myös koirien päiväkoti.

Palvelukorttelin toiminta rakentuu vahvasti yhteisöllisyyden ympärille. Sisällöllisesti painottuvat taiteet, musiikki, luonto ja perinnekulttuuri. Korttelin tilat kannattelevat konseptin sisältöä ja tarjoavat molemmille sukupolville runsaasti yhteistä tekemistä ja tilaa. Rakennuksessa on yhteinen Norlandia Deli -keittiö, jossa työskentelee korttelin oma kokki. Kts. lisää: www.norlandiayhdessa.fi

Haemme nyt asumispalveluihin innostuneita ja sitoutuneita KODINHUOLTAJIA.
Laadukas ja puhdas lopputulos on työsi tavoitteena. Palvelukorttelin ylläpitosiivous on vastuullasi. Sinun ansiostasi asiakkaamme sekä työntekijät saavat elää ja työskennellä puhtaissa ja viihtyisissä tiloissa.

Odotamme sinulta siivousalan osaamista, työtä pelkäämätöntä asennetta, itsenäistä työotetta sekä intoa ja halua kehittää toimintaamme sekä työyhteisöämme uuden palvelukokonaisuuden käynnistyessä. Ymmärrät ihmisten erilaisuutta niin asukkaiden kuin työkavereiden osalta ja kohtelet heitä reilusti sekä lämpimästi.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi:
- tehtävään soveltuva peruskoulutus (esim. laitossiivooja, kodinhuoltaja)
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
- sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjoamme modernin, turvallisen ja inspiroivan työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi. Norlandian työntekijänä saat käyttöösi mm. työterveyshuollon, tukea ja ohjausta työssä kehittymisellesi (mm. täydennyskoulutuksia), sekä monia muita rahanarvoisia henkilöstöetuja.

Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuun 2020 aikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja tehtävästä ja lähetä hakemus: Norlandia Care Tuusulan hoivayksikön johtaja Mira Ruusunen, otayhteytta@norlandia.com, puh. 050 4768933, tiedustelut arkisin klo 12-15 välillä.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 23.7.2020. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme valinnat, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Tule tekemään arvokasta työtä osana huipputiimiämme kehittyvän yhteisön kanssa!
Lue lisää: www.norlandiayhdessa.fi
WWW-osoitehttp://www.norlandiacare.fi
YhteystiedotE-mail: otayhteytta@norlandia.com
Työpaikan osoite04300 TUUSULA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://questionnaires.jobilla.com/ebbb1bd0-c1ac-11ea-b918-6bec5a85550a
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396245
Työnantajan viite135582-954372

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin