Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

lastenhoitajan sijaisuuksia keski-uudellamaalla

Norlandia Päiväkodit Oy Tuusula

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys ja osa kansainvälistä Norlandia preschools perhettä. Olemme tarjonneet laadukasta varhaiskasvatusta jo neljännesvuosisadan. Toteutamme VASU-perusteista varhaiskasvatusta lasta ja perhettä yksilöllisesti huomioiden pedagogisesti ja laadukkaasti.

Olemme mukana myös Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta! Syksyllä 2017 tehdyssä kyselyssä 82% työntekijöistä oli sitä mieltä, että Norlandia päiväkodit on "todella hyvä työpaikka".

Haemme työntekijöitä sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin sijaisuuksiin päiväkoteihimme. Mahdollisuus myös oppisopimukseen, työkokeiluun tai harjoitteluihin. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille tai muuten osa-aikaisesta työsuhteesta kiinnostuneille.

Olethan arvojemme mukaisesti aktiivinen, osaava, tavoitteellinen ja työyhteisöäsi kunnioittava. Omaat rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita ja palon innostua tavoitteellisesta varhaiskasvatuksesta. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olet tutustunut toimintaamme ennalta, haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta varhaiskasvatuksen työpaikkaa.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote.
Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES
Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta 
WWW-osoitehttp://www.norlandiapaivakodit.fi
YhteystiedotE-mail: kati.koponen@norlandia.com
Työpaikan osoite04300 TUUSULA
Palkkausyksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy18.07.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://questionnaires.jobilla.com/f8b71960-9198-11e9-b810-615968d15f4f
Ilmoitus jätetty18.06.2019
Ilmoitusnumero10004817
Työnantajan viite132400-952021

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin