Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ryhmäavustaja, Päiväkoti Kurkihirsi

Norlandia Päiväkodit Oy Espoo

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys ja osa kansainvälistä Norlandia preschools perhettä. Olemme tarjonneet laadukasta varhaiskasvatusta jo neljännesvuosisadan. Toteutamme VASU-perusteista varhaiskasvatusta lasta ja perhettä yksilöllisesti huomioiden pedagogisesti ja laadukkaasti. Norlandia Päiväkodeissa työtyytyväisyys on korkealla tasolla.

Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme mukana myös Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta! Syksyllä 2017 tehdyssä kyselyssä 82% työntekijöistä oli sitä mieltä, että Norlandia päiväkodit on "todella hyvä työpaikka".

Haemme iloiseen joukkoomme ryhmäavustajaa Päiväkoti Kurkihirteen 3-4 vuotiaiden ryhmään, Espoon nöykkiöön. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa elokuun 2019 aikana. Olethan arvojemme mukaisesti aktiivinen, tavoitteellinen ja työyhteisöäsi kunnioittava. Omaat rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita ja palon innostua tavoitteellisesta varhaiskasvatuksesta. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olet tutustunut toimintaamme ennalta, haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta varhaiskasvatuksen työpaikkaa.
WWW-osoitehttp://www.norlandiapaivakodit.fi
YhteystiedotE-mail: kaisu.ojalehto@norlandia.com
Työpaikan osoite02330 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy23.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://questionnaires.jobilla.com/3f36a100-c579-11e9-876f-85f4eb2a8482
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10073255
Työnantajan viite132400-952259

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin