Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Norlandia Kaarna

Norlandia Suomi Oy Vantaa

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994. Vuonna 2014 liityimme osaksi kansainvälistä Norlandia Preschool perhettä, johon kuuluu päiväkoteja pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet ja toimimmekin nykyään yli 40 kunnassa ja meillä on 80 yksikköä. Työllistämme yli 750 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Vastuullamme on yli 3700 lapsen hoito, leikki ja varhaiskasvatus.

Haemme nyt iloiseen joukkoomme osaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Norlandia Kaarna -päiväkotiin Vantaan Kivistössä!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskentelet lapsiryhmässä yhteistyössä tiimisi kanssa. Tuet ja edistät lasten kehitystä, kasvua sekä oppimista. Työssäsi toteutat suunnitelmallista hoiva- ja varhaiskasvatustyötä yhteistyössä tiimin sekä perheiden kanssa. Nautit lasten kanssa työskentelystä sekä koet tekeväsi tärkeää työtä.

Olet arvojemme mukaisesti aktiivinen, osaava, tavoitteellinen ja työyhteisöäsi kunnioittava. Omaat rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita. Haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta varhaiskasvatuksen työpaikkaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää pedagogista työotetta, myönteistä asennetta sekä kykyä kohdata lapset ja perheet joka päivä aidosti välittäen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa. Voit olla koulutukseltasi esim. lastenhoitaja tai lähihoitaja, jolla on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukainen koulutus. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Norlandiassa pääset osaksi ammattitaitoista, osaavaa ja innostunutta työyhteisöä. Kuuntelemme ihmisiämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. Käytössäsi on laaja yksityinen työterveyshuolto, edullinen työpaikkaruokailu sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tehtävä alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävästä tai meistä päiväkodinjohtaja Markus Kauppiselta, markus.kauppinen@norlandia.com / 010-4114796

Mikäli jaat innostuksemme laadukkaaseen varhaiskasvatukseen lähetä hakemuksesi meille 30.4.2021 mennessä.
YhteystiedotHeidi Valio, heidi.valio@norlandia.com
Työpaikan osoite01300, Vantaa, 01300 VANTAA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.10.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.norlandiapaivakodit.fi/jobs/1134930-varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-norlandia-kaarna
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694210
Työnantajan viite224643

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin