Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Elektroniikkainsinööri

Note Hyvinkää Oy Hyvinkää

NOTE Hyvinkää Oy hakee elektroniikkatuotantoonsa sähköisen testaukseen ammattilaista vakinaiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle.

Vaatimukset:
Koulutukseltasi olet insinööri tai teknikko, elektroniikan, sähkö- tai automaatiotekniikan alalta. Vaatimuksiin kuuluu komponenttituntemus, kytkentäkaavioiden lukutaito ja vianetsintäkokemus. Lisäksi sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toiminnallisten testijärjestelmien tuntemus ja elektroniikkamittalaitteiden aikaisempi käyttökokemus on hyödyksi työtehtävissä.

Ymmärrät tuotteiden laadun merkityksen ja sen varmistamisen tärkeyden.
Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija ja kiinnostunut osallistumaan tarvittaessa vikojen juurisyiden selvitykseen. Hyvä käsijuotostaito ja elektroniikkatuotannon tuntemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

Tehtävänkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu modulaaristen tai loppukoottujen tuotteiden sähköinen testaus asiakkaan toimittamilla testausjärjestelmillä. Perehdytämme sinut osaksi dynaamista testaustiimiä, jossa työtehtäviä tehdään pääosin itsenäisesti. Monipuoliset, sekä mielenkiintoiset tuotteet ja asiakkaat pitävät työn vaihtelevana ja mielekkäänä. Pääset jakamaan kokemuksia, ideoimaan ja osallistumaan halutessasi myös kehitystyöhön.

Tarjoamme:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden henkilökohtaisen osaamisesi kehittämiseen yhdessä Pohjoismaiden johtavista elektroniikan sopimusvalmistajista.

NOTE Konserni:
NOTE on johtava Pohjoismainen elektroniikan alihankintapalveluja tarjoava yritys. NOTE valmistaa piirikortti- ja alikokoonpanotuotteita, sekä laitevalmistusta alansa johtaville asiakkuusyrityksille. NOTE tarjoaa palvelua koko tuotteen elinkaaren ajalle, prototyypeistä varaosatarpeisiin saakka. NOTE:lla on tehtaita Ruotsissa, Suomessa, Britanniassa, Virossa ja Kiinassa. Konsernissa työskentelee yli 1000 alansa ammattilaista ja se on listattu Tukholman pörssiin. Lisätietoja osoitteesta www.note.eu

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen toni.valtonen@note.eu otsikolla Testaaja 2020
Lisätietoja tehtävistä antaa Tuotantopäällikkö Toni Valtonen, 045 117 0199 toni.valtonen@note.eu
WWW-osoitehttps://www.note.eu/fi/
YhteystiedotToni Valtonen
045 117 0199
toni.valtonen@note.eu
Työpaikan osoite05840 HYVINKÄÄ
PalkkausPalkkatoivomus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394280

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin