Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkötöiden johtaja Raitiotie Divisioonaan, NRC G

NRC Group Finland Oy finland

Haemme Sähkötöiden johtajaa raitiotie divisioonaan. Raitiotiedivisioonassa rakennamme ja kunnossapidämme raitioteitä, mutta lisäksi teemme paljon muutakin. Rakennamme myös kunnallistekniikkaa, siltoja ja katuja sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja. Työpisteesi voi sijaita joko Helsingissä tai Tampereella.

Tehtäviisi kuuluvat sähkötöiden johtajan vastuut ja tehtävät infrarakentamisen (raitiotieliikenne ja sähköverkot) teknisten järjestelmien rakentamis- ja kunnossapitoprojekteissa. Olemme mukana suurimmissa Suomessa toteutettavissa raitiotiehankkeissa (Raide-Jokeri, Tampereen Raitiotie ja Kruununsillat).

Odotamme, että sinulla on sähköalan teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus sekä sähköpätevyys S1. Tunnet sähkötöiden johtajan lakisääteiset velvoitteet ja ammattitaitovaatimukset sekä keskeiset määräykset, standardit ja ohjeet. Kokemuksesi raideliikenteen sähköjärjestelmistä, kuten ratasähköistys ja syöttöasemat, katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raitiotie divisioonan johtaja Jouni Kekäle, jouni.kekale@nrcgroup.fi p. 040 862 1802 sekä projektipäällikkö Tero Heino, tero.heino@nrcgroup.fi, p. 040 866 5138.


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

S1 sähköpätevyys

Soveltuva sähkövoimatekniikan tutkinto

Suomen ja englannin kielen taitoa

Projektitoiminnan osaaminen

Oma-aloitteisuus

InnovatiivisuusTarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisissa ja suurissa projekteissa.

Työsuhde-edut

Työsuhdematkalippu

Erilaiset palkitsemisjärjestelmät

Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak

Hierontaetu

Lounasetu

Autoetu
WWW-osoitehttp://www.nrcgroup.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Raitiotie divisioonan johtaja Jouni Kekäle, jouni.kekale@nrcgroup.fi p. 040 862 1802 sekä projektipäällikkö Tero Heino, tero.heino@nrcgroup.fi, p. 040 866 5138.
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.02.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/S%C3%A4hk%C3%B6t%C3%B6iden-johtaja-Raitiotie-Divisioonaan%2C-NRC-Group-Finland/m2Y57D
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579629
Työnantajan viitePndq

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin