Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tietomallioperaattori

NRC Group Finland Oy Helsinki

Haemme nyt lyhyellä hakuajalla tietomallioperaattoria Rakentamisen liiketoimintaan vahvistamaan mallipohjaisen tuotannon tiimiä. Toimipaikkanasi voi olla jokin meidän toimipisteemme (Helsinki, Tampere, Kouvola, Oulu), työalueena on eri puolilla Suomea sijaitsevat projektit.

Tietomallioperaattorina vastaat mallipohjaisen rakentamisen tuotantoprosessin valmistelusta ja ohjaamisesta työmailla yhteistyössä rakentamisen projektihenkilöstön, BIM-tuotantopäällikön ja mittauksen kanssa. Työnkuva on monipuolinen ja haasteita tarjoava, mm. mallintamista ja aineistojen käsittelyä sekä tiedonhallinnan ja työkoneautomaation parissa työskentelyä. Ymmärrät tietomallipohjaisen toimintatavan periaatteet ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä yrityksemme rakennustuotannossa. Tarkempi tehtäväsisältö määritellään valittavien henkilöiden osaamistasojen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Odotamme, että sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus, kuten mittausinsinöörin tai rakennusalan (vähintään) AMK-tason koulutus. Olet oma-aloitteinen, pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja pystyt toimimaan myös paineen alla. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat menestymään tässä tehtävässä. Odotamme myös, että tunnet hyvin keskeisimmät tietomalli- ja mittausaineistoihin liittyvät ohjelmistot ja tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla.

Eduksi katsotaan kokemus rataympäristössä toimimisesta ja mallipohjaisen rakentamisen tuntemus. Lisäksi arvostamme halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja uusien rakentamisessa hyödynnettävien teknologioiden tuntemista (esim. dronet ja niillä tuotetut aineistot). Tärkeintä on kuitenkin aito halu kehittyä mallipohjaisen rakentamisen ammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta joustaa työajoissa (projektien tarpeista riippuen).

Lisätietoja tehtävästä antaa BIM-tuotantopäällikkö Jussi Heikkilä puhelimitse 040 8625 216 tai sähköpostitse jussi.heikkila@nrcgroup.fi
WWW-osoitehttp://www.nrcgroup.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa BIM-tuotantopäällikkö Jussi Heikkilä puhelimitse 040 8625 216 tai sähköpostitse jussi.heikkila@nrcgroup.fi
Työpaikan osoiteHelsinki, Kouvola, Tampere, Oulu, 00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Tietomallioperaattori/ZOxXRD
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390082
Työnantajan viiteM5dw

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin