Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja, VillaKapteeni

Nuorten Ystävät -palvelut Oy Turku

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ ihmisten parissa? Jos vastaus on kyllä, niin tule meille työkaveriksi!


Me Nuorten Ystävillä tuemme asiakkaidemme mielekästä arkea ja toimintakykyä sekä vahvistamme elämänhallintaa ja osallisuutta.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa tehostetun palveluasumisen yksikköön VillaKapteeniin Turkuun.

VillaKapteenissa asuu ympärivuorokautista vahvaa tukea ja ohjausta tarvitsevia aikuisia kehitysvammaisia ja autismikirjoon kuuluvia henkilöitä. Lisäksi VillaKapteenissa tarjotaan ohjatun asumisen palveluita.

Tuet, ohjaat ja autat asiakkaitamme päivittäisissä arjen toiminnoissa sekä heille itselleen tärkeiden asioiden toteuttamisessa. Työsi lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen sekä osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden tukeminen. Sovellat autismi- ja neuropsykiatrisen kuntoutuksen menetelmiä, kuten henkilökohtaista viikko- ja päiväohjelmaa, strukturointia ja visualisointia, sosiaalisia tarinoita sekä kuvakommunikaatiota.

Tarjoamme sinulle
- aidosti merkityksellisen ja vastuullisen työn
- moniammatillisen tiimin sekä esimiehen tuen
- kattavan perehdytyksen
- välineet ammattitaitosi kehittämiseen
- hyvät henkilöstöedut
- kattavan työterveyshuollon
- monipuoliset sisäiset koulutukset, joilla kasvatat osaamistasi

Toivomme sinulta
- sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkintoa
- vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- reipasta ja itsenäistä työotetta
- valmiutta kolmivuorotyöhön
- hygieniapassia

Olemme iloisia, jos sinulla on kokemusta autismityöstä tai työskentelystä erityisryhmien asumisessa. Arvostamme kokemusta myös kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä. Jos et ole kokemusta vielä ehtinyt hankkia, niin ei hätää. Meillä voit kasvaa ammattilaiseksi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 27.9.2020 mennessä osoitteessa https://www.nuortenystavat.fi/rekry/haemme_nyt?rmpage=job&rmjob=p377. Tehtävä alkaa 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Hennaliisa Suomi p. 050 435 2046, hennaliisa.suomi@nuortenystavat.fi

Miksi Nuorten Ystävät?


'Jokainen työntekijä on rautainen ammattilainen ja tekee työnsä hyvin, mutta työnantaja on rento ja ilmapiiri on positiivinen kaikkia kannustava.'


Meillä on osaava ja välittävä henkilökunta, ja työ on palkitsevaa ja merkityksellistä. Huolehdimme henkilöstön motivaatiosta ja osaamisesta jatkuvalla koulutuksella. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat kehittää omaa osaamistaan sekä ottaa haltuun uusia työskentelymenetelmiä, joilla edistetään asiakkaidemme osallisuutta, hyvinvointia ja työmme vaikuttavuutta.
WWW-osoitehttp://www.nuortenystavat.fi
Yhteystiedotpalveluvastaava Hennaliisa Suomi p. 050 435 2046, hennaliisa.suomi@nuortenystavat.fi
Työpaikan osoite20880 TURKU
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa19.10.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.nuortenystavat.fi/rekry/haemme_nyt?rmpage=job&rmjob=377
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10460908
Työnantajan viite1443377

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin