Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaajat (Kotipesä)

Nuorten Ystävät -palvelut Oy Turku

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias organisaatio, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi. Palveluja tarjoavan liiketoimintakonsernin ja yhteiskunnallista hyvää tekevän kansalaisjärjestön toiminta nivoutuvat NYllä saumattomasti yhteen, minkä ansiosta pystymme kehittämään uusia toimintatapoja ja -malleja tukea tarvitsevien erityisryhmien tarpeiden mukaan.

NY työllistää runsaat 550 henkilöä yli 40 yksikössä 17 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Vuosittain toimintamme piirissä on noin 4000 lasta, nuorta ja aikuista.

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa

OHJAAJIA (2)

määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.10.2019 - 30.4.2020 tehostetun palveluasumisen yksikköön Kotipesään Turkuun.

Erityisryhmien asumispalveluissamme tuemme asiakkaiden monipuolista kehittymistä, omatoimisuutta, elämänhallintataitojen vahvistumista ja osallisuutta. Kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille tarjoamme asumispalveluita ohjatusta ja tuetusta asumisesta ympärivuorokautiseen hoitoon ja kuntoutukseen.

Kotipesä on Turussa sijaitseva 6-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ympärivuorokautista, vahvaa tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille. Sovellamme asiakkaidemme arjessa yksilöllisesti autismi- ja neuropsykiatrisen kuntoutuksen menetelmiä, kuten henkilökohtaista viikko- ja päiväohjelmaa, strukturointia ja visualisointia, sosiaalisia tarinoita sekä kuvakommunikaatiota.

Ohjaajan tehtävänä on ohjata, tukea ja auttaa asiakasta yksilöllisesti hänen arjessaan. Työmme lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen palvelu.

Ohjaajan työ on ilta- ja viikonloppupainotteista kolmivuorotyötä.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto.

Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä kehitysvamma-alalta ja lastensuojelutyöstä sekä autismityöstä tai mielenterveystyöstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja, kokemusta kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Lisäksi vaaditaan todistus hygieniapassin suorittamisesta.

Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Jaana Jussila p. 044 7341 413, jaana.jussila@nuortenystavat.fi.
WWW-osoitehttp://www.nuortenystavat.fi
YhteystiedotPalvelupäällikkö Jaana Jussila p. 044 7341 413, jaana.jussila@nuortenystavat.fi
Työpaikan osoite20750 TURKU
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.05.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.nuortenystavat.fi/rekry/haemme_nyt?rmpage=job&rmjob=122
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9965800
Työnantajan viite1443122

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin