Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaajat (Villa Vantaa)

Nuorten Ystävät -palvelut Oy Vantaa

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias organisaatio, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi. Palveluja tarjoavan liiketoimintakonsernin ja yhteiskunnallista hyvää tekevän kansalaisjärjestön toiminta nivoutuvat NYllä saumattomasti yhteen, minkä ansiosta pystymme kehittämään uusia toimintatapoja ja -malleja tukea tarvitsevien erityisryhmien tarpeiden mukaan.

NY työllistää runsaat 550 henkilöä yli 40 yksikössä 17 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Vuosittain toimintamme piirissä on noin 4000 lasta, nuorta ja aikuista.

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa

OHJAAJIA (2)

vakinaisiin tehtäviin vaativan palveluasumisen yksikkö Villa Vantaaseen Vantaalle.

Erityisryhmien asumispalveluissamme tuemme kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yksilöllisesti. Palvelut järjestetään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan. Asumispalveluidemme sitoutunut henkilökunta ylläpitää asiakkaiden kuntouttavaa arkea, joka tukee asiakkaiden monipuolista kehittymistä, omatoimisuutta ja elämänhallintataitojen vahvistumista.

Villa Vantaa on Vantaalla sijaitseva 15-paikkainen vaativan palveluasumisen yksikkö vahvaa tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. VillaVantaan arjessa toteutamme omaehtoista elämää ja toimintakykyä tukevaa työotetta. Kannustamme ja tuemme asiakkaita heidän omien voimavarojensa käyttöön, millä vahvistamme asiakkaiden omatoimisuutta ja itsenäistä selviytymistä. Sovellamme asiakkaidemme arjessa yksilöllisesti autismi- ja neuropsykiatrisen kuntoutuksen menetelmiä, kuten henkilökohtaista viikko- ja päiväohjelmaa, strukturointia ja visualisointia, sosiaalisia tarinoita sekä kuvakommunikaation tukemista. Asiakkaiden arkeen sitoutuneiden ammattilaistemme työskentely perustuu jokaisen asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittamiseen, itsemääräämisoikeuteen, mielekkääseen arkeen ja vapaa-aikaan sekä perheiden kanssa tehtävään tiiviiseen yhteistyöhön.

Ohjaajan tehtävänä on ohjata, tukea ja auttaa asiakasta yksilöllisesti hänen arjessaan. Työmme lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen palvelu.

Ohjaajan työ on ilta- ja viikonloppupainotteista kolmivuorotyötä.

Tehtävät alkavat 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai AMK-tutkinto.

Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä kehitysvamma-alalta ja lastensuojelutyöstä sekä autismityöstä tai mielenterveystyöstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja, kokemusta kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään vaaditaan todistus hygieniapassin suorittamisesta. Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Jaana Jussila p. 044 7341 413, jaana.jussila@nuortenystavat.fi.
WWW-osoitehttp://www.nuortenystavat.fi
YhteystiedotPalvelupäällikkö Jaana Jussila p. 044 7341 413, jaana.jussila@nuortenystavat.fi
Työpaikan osoite01300 VANTAA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa1.8.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.nuortenystavat.fi/rekry/haemme_nyt?rmpage=job&rmjob=123
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9965804
Työnantajan viite1443123

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin