Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työhönvalmentaja, Klubitalo Roihula

Nuorten Ystävät ry Rovaniemi

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ nuorten työllistymisen parissa? Tykkäätkö vastuullisesta ja ajoittain haastavastakin työstä? Jos vastaus on kyllä, niin tule meille työkaveriksi!

Me Nuorten Ystävillä tuemme erityistä tukea tarvitsevien asiakkaidemme mielekästä arkea ja toimintakykyä sekä vahvistamme elämänhallintaa ja osallisuutta.

Etsimme työhönvalmentajaa Klubitalo Roihulaan Rovaniemelle.

Nuorten Ystävillä on kolme Klubitaloa, jotka sijaitsevat Oulussa (Pönkkä), Kajaanissa (Tönäri) ja Rovaniemellä (Roihula). Klubitalo Roihula on toiminut osana Nuorten Ystävien klubitalotoimintaa Rovaniemellä vuodesta 2013. STEA on myöntänyt klubitalotoiminnalle kohdennetun toiminta-avustuksen vuoden 2017 alusta. Klubitalo tarjoaa täysi-ikäisille jäsenilleen matalan kynnyksen yhteisön, jonka toiminta perustuu vapaaehtoiseen osallisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Klubitalon työpainotteinen päivä, erilaiset koulutukset ja ryhmät sekä vertaistuki luovat edellytyksiä ja mahdollisuuksia yksilöllisille poluille kohti työtä ja opiskelua. Olemme osa Suomen Klubitalot ry:n klubitaloverkostoa. Lisätietoja klubitaloistamme www.nuortenystavat.fi.

Työhönvalmentajana suunnittelet, toteutat ja kehität Klubitalo Roihulan toimintaa yhdessä jäsenten ja muiden työntekijöiden kanssa toiminnalle asetettujen tavoitteiden suuntaisesti. Työhönvalmentajan työ sisältää yksilö- ja ryhmäohjausta klubitalon arjen töissä, erilaisissa ryhmissä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Työ sisältää sekä klubitalossa että yrityksissä tapahtuvaa työhönvalmennusta sekä verkostoyhteistyötä seudun muiden toimijoiden kanssa. Kokemus osatyökykyisten, mielenterveyskuntoutujien ja vaikeasti työllistyvien henkilöiden kanssa työskentelystä ja ryhmien ohjauksesta antaa hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen. Työhönvalmennuksen kokemus, työelämätuntemus ja perehtyneisyys palvelujärjestelmään katsotaan eduksi. Tehtävään valittu henkilö toimii sekä Roihulan fyysisissä tiloissa erityisesti viestintäyksikön vastuutyöntekijänä, että verkkoympäristössä eRoihulan toiminnan toteuttamisessa.

Poikkeusaikana NY klubitalot siirsivät toimintansa verkkoon. Verkkoympäristössä ja eri alustoilla tapahtuvan eRoihulan kehittäminen ja toiminnan toteuttaminen on osa työhönvalmentajan tehtävää myös tulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle

- aidosti merkityksellisen ja vastuullisen työn
- moniammatillisen tiimin sekä esimiehen tuen
- monipuolisen tehtävänkuvan
- välineet ammattitaitosi kehittämiseen
- hyvät henkilöstöedut
- kattavan työterveyshuollon
- kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen

Toivomme sinulta

- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi AMK)
- kokemusta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten, verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa
- yksilö- ja ryhmänohjauskokemusta
- valmiutta ohjaustyöhön klubitalon arjessa niin siivous-, keittiö- kuin toimistotöissä
- viestinnällistä osaamista ja kiinnostusta sekä sujuvia it-taitoja
- perehtyneisyyttä työhönvalmennukseen ja tuetun työllistymisen menetelmään
- perehtyneisyyttä klubitalotoimintaan ja paikalliseen palvelujärjestelmään
- työvoimahallinnon, sosiaaliturvan ja yritysmaailman tuntemusta

Olemme iloisia, jos sinulla on kokemusta työhönvalmennuksesta, työnhaun tukemisesta tai ryhmien ohjauksesta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.8.2020 osoitteessa https://www.nuortenystavat.fi/rekry/haemme_nyt?rmpage=job&rmjob=p335. Toteutamme haastattelut Rovaniemellä 13.8. ja 14.8.2020. Olemme yhteydessä haastatteluihin valittuihin hakijoihin henkilökohtaisesti. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalisen työllistämisen vastaava työhönvalmentaja Jaana Rossi, 050 4417 115, ma 6.7. klo 12-14 ja pe 10.7. klo 9-12. Klubitalojen palveluesimies Lahja Leiviskä, 044 7341 830, ti 4.8. klo 9-11 ja pe 7.8. klo 9-11

Tehtäviin valittavien tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.

Miksi Nuorten Ystävät?

'Jokainen työntekijä on rautainen ammattilainen ja tekee työnsä hyvin, mutta työnantaja on rento ja ilmapiiri on positiivinen kaikkia kannustava.'

Meillä on osaava ja välittävä henkilökunta, ja työ on palkitsevaa ja merkityksellistä. Huolehdimme henkilöstön motivaatiosta ja osaamisesta jatkuvalla koulutuksella. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat kehittää omaa osaamistaan sekä ottaa haltuun uusia työskentelymenetelmiä, joilla edistetään asiakkaidemme osallisuutta, hyvinvointia ja työmme vaikuttavuutta.
WWW-osoitehttp://www.nuortenystavat.fi
YhteystiedotVastaava työhönvalmentaja Jaana Rossi, 050 4417 115, ma 6.7. klo 12-14 ja pe 10.7. klo 9-12.
Klubitalojen palveluesimies Lahja Leiviskä, 044 7341 830, ti 4.8. klo 9-11 ja pe 7.8. klo 9-11
Työpaikan osoite96300 ROVANIEMI
PalkkausSosiaalialan järjestöjen tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaElokuu 2020 / sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.nuortenystavat.fi/rekry/haemme_nyt?rmpage=job&rmjob=335
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10388794
Työnantajan viite1443335

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin