Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

B2B-myyjä/Myyntiedustaja

NWD Technologies Oy Tampere

B2B -myyjä / Myyntiedustaja

NWD Technologies Oy on suomalainen yritys joka kehittää, valmistaa ja markkinoi uudenlaisia ratkaisuja vesivahinkoja, kosteusvaurioita ja niistä aiheutuvia home- ja terveysongelmia vastaan. Uusien Watector -tuotteiden lanseeraus ja toimitukset asiakkaille on aloitettu vuoden vaihteessa. Uusien Watector -tuotteiden myötä yritysasiakkaiden kontaktointi ja myyntityö tulee entisestään kasvamaan.

Etsimme osaksi myyntitiimiämme aktiivista, ulospäinsuuntautunutta myyntiedustajaa/B2B -myynnin ammattilaista vahvistamaan tiimiämme ja edustamaan palkittua kotimaista Watector -innovaatiota. Työtehtävinä on tuotteiden markkinointi ja myynti, potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen ja kontaktointi ympäri Suomen.

Toivomme Sinun olevan verkostoitunut ja aidosti hyvä tyyppi. Koulutamme Sinut tehtävääsi, mutta kokemus myyntialalta välttämätöntä. Palkkaus on provisiolla.

Kohdeasiakkaina: Taloyhtiöt ja taloyhtiöiden huoltopalvelut, isännöitsijät, kiinteistöjen (asuinhuoneistojen, toimitilojen) huolto/kunnossapitoliikkeet, sähköasennusliikkeet, lvi-/iv-asennusliikkeet, saneerausalan toimijat, kodinkonehuolto- ja asennusliikkeet, rakennusalan toimijat ja -liikkeet, talovalmistajat, vuokra-asuntoyhtiöt, keittiökalustevalmistajat, rakennusautomaatio-toimijat, rautakaupat, elektroniikkaliikkeet.

Watector on kotimainen palkittu tuote ja sille on myönnetty Suomen Avainlippu -diplomi sekä Finanssialan Keskusliiton Sertifikaatti.
Watector on myös voittanut Suomen Laatukeskuksen Laatuinnovaatio kilpailun Quality Innovation Award 2017 Kunniamaininnan joka luovutettiin Helsingissä Slush tapahtumassa.

www.watector.com

Watector esittelyvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=meFHLEfYYds&t=8s


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja/tai cv:si jani.alatainio@nwd.fi

Tule osaksi kasvavaa yritystä!
YhteystiedotJani Alatainio, Puh: (040) 5671796, jani.alatainio@nwd.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausProvisio
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694262

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin