Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Front-end web-kehittäjä

OCTO3 Oy Lappeenranta

Etsimme käyttöliittymäkehittäjää, jolla on kokemusta hienojen ja tyylikkäiden web-sovellusten designin suunnittelusta ja toteutuksesta. Työkalusalkussasi on hyvää osaamista moderneista web-teknologioista kuten HTML5, CSS, JavaScript, Angular.js, React.js, REST. Olet perehtynyt myös analytiikkaan, käyttöliittymäsuunnitteluun ja ajattelet käyttäjälähtöisesti.

Työssäsi olet lähellä asiakasta ja loppukäyttäjiä, joten toivomme avointa mieltä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Työskentelet usein tiimissä UX asiantuntijoiden ja back-end kehittäjien kanssa, joten pelaat hyvin yhteen muiden ammattilaisten kanssa.

Kasvamme voimakkaasti ja etsimme nousevia kykyjä tai ammattilaisia, jotka tulevat rohkeasti toimeen omilla vahvuuksillaan. Työskentelemme luovien ja mielenkiintoisten projektien parissa. Lähes poikkeuksetta kehitämme asiakkaillemme uusia tuotteita tai palveluita ja käytämme uusia teknologioita. Työ on mielenkiintoista, opit jatkuvasti uutta ja osaamisesi kehittyy. Liittymällä mukaan nyt, olet avainroolissa kasvavassa yrityksessä.

Tiimimme mukaan kolme tärkeintä ominaisuutta hyvässä työpaikassa ovat työn kiinnostavuus, työpaikan hyvä ilmapiiri ja mahdollisuus kehittyä. Kaikissa näissä olemme saaneet mittauksissa huippuarviot.

Positiot ovat Helsingissä ja Lappeenrannassa, yhtiömme viihtyisillä toimistoilla. Yrityksenä OCTO3 Oy on kasvava, kannattava ja vakavarainen. OCTO3 on osa Visma Consulting -perhettä.

Olemme sopimuskehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liity mukaan yli 60 ammattilaisemme kasvavaan joukkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Laitinen, puh. 040 5051 324, tommi.laitinen(a)octo3.fi tai Heli Torniainen, puh. 050 5869 611, heli.torniainen(a)octo3.fi
WWW-osoitehttp://www.octo3.fi
YhteystiedotLAITINEN TOMMI toimitusjohtaja, Puh: 0405051324, tommi.laitinen@octo3.fi
Työpaikan osoiteLaserkatu 6, 53850 LAPPEENRANTA
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.octo3.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty18.09.2018
Ilmoitusnumero9707561

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

89 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin