Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalialan ohjaajajia

ODL Hoivapalvelut Oy Oulu

ODL Hoivapalvelut Oy on Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön omistama yritys, joka tarjoaa kodikkaita, turvallisia ja toimintakykyä ylläpitäviä asumispalveluita ikäihmisille sekä korkeatasoisia laitos- ja avopalveluita lapsille, nuorille ja perheille. Yhtiö on osa ODL konsernia, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita kaiken ikäisille. Toiminnan vahvuutena on henkilökunnan pitkäaikainen kokemus ja hyvä ammattitaito. Lisätietoja: www.odl.fi

ODL Hoivapalvelut Oy:n Aurora- nuortenkodit sekä perhekuntoutusyksikkö Familia ja avopalvelut etsivät joukkoonsa alan kokemusta omaavia sosionomeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia tai muuta toiminta-ajatuksen edellyttämää sosiaali,- terveys, tai kasvatusalan tutkinnon omaavia ammattilaisia ohjaajien sekä perheohjaajien tehtäviin.
Kasvatamme ja kuntoutamme nuortenkodeillamme 10-18v. psyykkisesti ja käytöksellään haastavasti oireilevia lapsia ja nuoria sekä tuemme heidän itsenäistymiskehitystään. Työntekijöillämme on erityisosaamista psyykkisesti oireilevien nuorten hoidosta ja kasvatuksesta. 7- paikkaiset yksikkömme sijaitsevat Oulussa, Haukiputaalla ja Kempeleessä. Perhekuntoutusyksikkö Familiassa sekä avopalveluissa työskentelemme lasten, nuorten ja perheiden kanssa haastavissa elämäntilanteissa.

Täytettävät ohjaajien tehtävät ovat vakituisia. Lisäksi haemme työntekijöitä ohjaajan määräaikaisiin sijaisuuksiin ja tuntityöhön.
Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä, sisältäen nuorten ja perheiden ohjausta, verkostojen kanssa tehtävää työtä, dokumentointia ja arjessa kasvattamista/ohjaamista. Työn tukena on vahvan ammattitaidon omaava työryhmä, hyvä työilmapiiri ja säännöllinen työnohjaus. Perustehtävämme on tarjota lapsille, nuorille ja perheille ympärivuorokautista, ammatillista ja laadukasta hoitoa sekä jälkihuollon palveluja itsenäistymisen kynnyksellä. Lastensuojeluyksiköissä teemme tiivistä yhteistyötä lapselle tärkeiden ihmisten ja verkostojen kanssa.
Toimintamme perustuu nuortenkodeilla tavalliseen arjessa elämiseen turvallisessa ja välittävässä ympäristössä, jossa on selkeät rajat. Koulun ja opiskelun tukemisen lisäksi harrastusten tukeminen, sosiaalisten taitojen vahvistaminen ja omien vahvuuksien löytäminen myös yksikön ulkopuolelta ovat osa lapsen ja nuoren hoitoa ja kasvatusta. Lasten, nuorten ja perheiden kohtaaminen voimavarakeskeisesti ja tavoitteellisesti on tärkeää.

Odotamme hakijalta:
- Mielenterveys ja/tai päihdetyön koulutusta joko erikoistumissuuntauksena tai erillisenä täydennyskoulutuksena. Myös muut lisäkoulutukset alalle katsotaan hakijan eduksi.
- Työkokemusta lastensuojelusta vähintään kaksi vuotta. Työkokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä/Perhekuntoutusyksikkö Familia ja avopalvelut
- Hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
- Haastavissa elämäntilanteissa olevien lasten, nuorten ja perheiden kohtaamisen taitoja aidosti ja arvostavasti
- Vahvaa aikuisuutta
- Joustavuutta
- B-ajokorttia
Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin ovat sairaanhoitajan AMK -tutkinto/sosionomi AMK -tutkinto, sekä edellä kuvatut lähihoitajan/muu sosiaali- ja terveysalan soveltuva tutkinto. Tehtävissä sovelletaan koeaikaa tehtävän pituudesta riippuen. Työajat sisältävät aamu-, ilta- yö- ja viikonloppuvuoroja.
Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§: 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä.
YhteystiedotYhteydenotot sähköpostitse Elina Vihelälle. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työ alkaa01.03.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituisia ja sijaisuuksia
Haku päättyy28.02.2019 klo 16:00
Jätä hakemusLähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Elina Vihelälle sähköpostilla: etunimi.sukunimi@odl.fi
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846519

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin