Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laitoshuoltaja

OivaTyö Oy Kannonkoski

Kannonkoski on pieni, virkeä, perhemyönteinen ja yritysystävällinen kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Kannonkosken kunta on savuton työpaikka. Kannonkoskella on uusi yhtenäiskoulu ja kunnassa toimii myös Suomen suosituin nuorisokeskus Piispala.

Kannonkosken kunnan ruoka- ja siivouspalvelut muodostavat kahdeksan ammattitaitoisen henkilön yksikön, joka vastaa kunnan ruoka- ja siivouspalveluista teknisen toimen alaisuudessa.

Ruoka- ja siivouspalveluyksikössä julistetaan haettavaksi vakinaista täyttämistä varten
LAITOSHUOLTAJAN TOIMI

Kannonkosken kunnan ruoka- ja siivouspalvelut muodostavat yhden yksikön, joka vastaa kunnan ruoka- ja siivouspalveluista teknisen toimen alaisuudessa. Henkilöt on valittu ensisijaisesti joko ruoka- tai siivouspalvelun työntekijöiksi, mutta pystyvät tarvittaessa osallistumaan molempiin.

Laitoshuoltajaa haetaan ensisijaisesti siivouspalveluihin, mutta eduksi katsotaan pätevyys ruokapalvelun tehtäviin. Tarvittaessa henkilön tulee osallistua myös ruokapalveluiden tuottamiseen. Hakijoilta edellytetään siivousalan ajanmukaista koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, keittiöalan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi. Laitoshuoltajan palkka on KVTES:n mukainen. Työ alkaa 31.8. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sekä tarvittavat kelpoisuuden ja kokemuksen osoittavat todistukset tulee toimittaa 3.8.2020 klo 12.00 mennessä osoitteella Kannonkosken kunta, Tekninen toimi, Järvitie 1, 43300 Kannonkoski tai sähköpostilla teemu.marttinen@kannonkoski.fi. (Haastattelut järjestetään 10.8.)

Tiedusteluihin vastaa kunnaninsinööri Teemu Marttinen, puh. 044 459 6146.
WWW-osoitehttp://www.oivatyo.fi
YhteystiedotTiedusteluihin vastaa kunnaninsinööri Teemu Marttinen, puh. 044 459 6146 teemu.marttinen@kannonkoski.fi
Työpaikan osoite43300 KANNONKOSKI
PalkkausKVTES:n mukainen
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaa31.8.20 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.08.2020 klo 12:00
Jätä hakemusHakemukset sekä tarvittavat kelpoisuuden ja kokemuksen osoittavat todistukset tulee toimittaa 3.8.2020 klo 12.00 mennessä osoitteella Kannonkosken kunta, Tekninen toimi, Järvitie 1, 43300 Kannonkoski tai sähköpostilla teemu.marttinen@kannonkoski.fi. (Haastattelut järjestetään 10.8.)
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10392278

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin