Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolapäällikkö

Ok PeeÄssä Kuopio

Osuuskauppa PeeÄssä laajentaa ravintolatoimintaansa Break Sokos Hotel Tahkolla. Hotellin eteläpäätyyn rakennetaan tislaamoravintola, HopHaus Tahko, yhteistyössä Olvi Oyj:n omistaman Helsinki Distilling Companyn kanssa.
60 paikkaisen tislaamoravintolan lisäksi rakennetaan 140 paikkainen terassi, valikoimassa on paikanpäällä tuotettujen tisleiden ohella laaja erikoisolut -valikoima.
Break Sokos Hotel Tahko palveluineen sijaitsee keskeisellä paikalla ja on vahvasti mukana koko matkailualueen kehittämisessä. Hotelli on myös mukana luomassa ja toteuttamassa alueen tapahtumia yhdessä yhteistyöverkoston kanssa.Tahko on yksi Suomen tunnetuimpia ja suosituimpia matkailukeskuksia.

Haemme uuteen ravintolaan ravintolapäällikköä. Ravintolapäällikkönä vastaat tuloksesta, henkilöstöstä, asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista, olet mukana hotellin johtoryhmätiimissä sekä vastaat tapahtumien järjestämisestä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Onko Sinulla?
- positiivinen asenne
- energinen ote johtaa myyntiä ja palvelukokemusta
- erinomaiset sosiaaliset taidot

Haluatko Sinä?
- kehittää ja toteuttaa uutta
- luoda vahvaa ja omalaatuista palvelukulttuuria uniikkiin konseptiin

Arvostamme
- ammatillista peruskoulutusta
- aikaisempaa ravintola-alan kokemusta
- kokemusta esimiestyöstä
- juomatuote ammattitaitoa

Tarjoamme
- osuuskauppamme sekä S-ryhmän laajat henkilöstöedut
- hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet
- monipuolisen ja haasteellisen työtehtävän

Olemme asiakkaidemme omistama palveluyritys Pohjois-Savossa. Tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja omistajille. Meillä on jo yli 120 000 omistajaa.
Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, hotelli- ja ravintola-, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa. Tarjoamme myös parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja. Toimipaikoissamme on myös S-pankin palvelupisteitä. Liikevaihtomme v. 2019 oli 597 miljoonaa euroa. Tarjoamme työpaikan noin 1 800 henkilölle. Toiminnastamme syntyvä tulos käytetään alueemme omistajien hyväksi.

Täytä sähköinen hakemus 31.7.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Anna Hämäläinen, anna.hamalainen@sok.fi tai p. 044 719 7965
YhteystiedotSari Korkala, Puh: 0504626832, sari.korkala@sok.fi
Työpaikan osoiteSääskiniementie 560, 73310 TAHKOVUORI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemusTäytä sähköinen hakemus 31.7.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Anna Hämäläinen, anna.hamalainen@sok.fi tai p. 044 719 7965
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-TAHKO/Ravintolapllikk-Hophaus-Tahko_R-2099
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390069

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin