Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kotien remontoijia Hämeenlinnan seudulle

Olet kevytyrittäjä tai yrittäjä Hämeenlinna,Hattula,janakkala, Etätyö

Halutko työn jossa päätät itse palkkasi ja työaikasi?

FoxDo - uusi tapa työskennellä remonttialalla. Etsimme nyt pikaisella aikataululla kodin pihan, sekä sisä- ja ulkopintojen remonttien ja huolenpidon taitajia Hämeenlinnan seudulle.

FoxDo työn edut: FoxDo työ on joustavaa ja päätät itse työajat, työskentelyalueen, kuinka paljon työskentelet, sekä tuntipalkan. Me markkinoimme ja myymme työtäsi ja tuomme sinulle valmiita työtilauksia. Rekisteröinnin jälkeen hallitset kätevästi itse työsi sisällön ja teet töitä kotoa käsin.

Työnkuva: FoxDo tarjoaa töitä kodin pihan, rakennusten ja sisäpintojen kunnostuksen ja huolenpidon taitajille. Voit olla esim. maalari, siivooja, puutarhuri, rakennusmies, kirvesmies, sähkömies, tapetoija, putkimies tai muuten remonttitaitoinen mies tai nainen. Etsimme tekijöitä lähes sataan eri työtehtävään, joten sinullekin varmasti löytyy töitä.

Tekijäksi rekisteröinti: Meillä työn aloitus on helppoa ja tapahtuu rekisteröitymällä veloituksetta osoitteessa www.foxdo.fi . Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin ja se kannattaa suorittaa pian, sillä niin saat itsellesi mahdollisuuden 50€ bonukseen.

Työn laskutus: Meillä laskutat työsi kevytyrittäjänä tai yrittäjänä. Suosittelemme Kassavirtanen kevytyrittäjyyttä, joka on FoxDo tekijöille markkinoiden halvin. Kevytyrittäjäpalveluun rekisteröidyt veloituksetta ja käytät palvelua ilman kuukausimaksua. Lue lisää https://www.foxdo.fi/light-entrepreneur

Palvelun asiakasjulkaisu: Palvelumme julkaistaan asiakkaille touko-kesäkuussa ja lähetämme tästä tarkemman tiedon rekisteröityneille tekijöille.

Rekisteröi itsesi FoxDo-tekijäksi jo tänään... www.foxdo.fi

Kirvesmies - päätyö - siivooja - maalari - sivutyö - pihatyöntekijä - putkimies - sähkömies - LVIS - pihatyöntekijä - kesätyö - remonttimies - lisätyö - tapetoija - rakennusmies

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin