Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Controller

Olvi Oyj Iisalmi

Olvi Oyj on Olvi-konsernin emoyhtiö, jonka pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa, myynti- ja markkinointitoimisto Helsingissä. Vuonna 1878 perustettu Olvi Oyj on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta saakka säilynyt panimoyritys. Olvi-konsernin tytäryhtiöt sijaitsevat Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Valko-Venäjällä. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 345,2 miljoonaa euroa ja henkilömäärä 1783. Vuonna 2017 Olvi-konserni valmisti 643 miljoonaa litraa juomia. Olvi valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia, kivennäis- ja vitamiinivesiä, urheilujuomia ja energiajuomia. Päätuotemerkit Suomessa ovat OLVI, Sandels, A.Le Coq, FIZZ, Sherwood, Kane's, TEHO, Health LAB, TEHO Sport, Olvi Vichy ja KevytOlo.

Haemme Olviin

Controlleria

Tehtävässäsi sinulla on tärkeä rooli tukea yrityksen johtoa liiketoimintapäätösten tekemisessä. Päivittäisessä työssäsi kokoat ja tulkitset tietoa päätösten tueksi, tuotat erilaisia raportteja ja analyyseja sekä osallistut konsernin budjetointi- ja ennusteprosessiin sekä talousliitännäisten järjestelmien kehittämiseen. Toimit Olvin Suomen toimintojen lisäksi aktiivisesti Olvin tytäryhtiöiden kanssa. Tehtävässäsi raportoit Olvi Oyj:n talousjohtajalle.

Olet talousasioiden asiantuntija, jolla on useiden vuosien kokemus liiketoiminnan tukemisesta ja vankka osaaminen raportoinnin kehittämisestä. Pystyt työskentelemään joustavasti yhtiön raportointisyklin mukaisesti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt esittämään taloudellisen tiedon selkeästi myös suuremman ryhmän edessä toimien ennakkoluulottomalla ja asioita edistävällä tavalla. Sinulla on aktiivinen ote oman työn lisäksi myös yrityksen prosessien kehittämiseen.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Järjestelmistä Basware FPM Dynamic reporting, QlikView ja Microsoft Office ohjelmat ovat sinulle tuttuja, erityisesti excelit ja powerpointit pyörähtävät käsissäsi näppärästi. IFRS-osaaminen, siirtohinnoitteludokumentaatiotuntemus ja projektijohtamisen kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työkentän ja kehittymismahdollisuudet menestyvässä suomalaisessa pörssiyhtiössä. Toimipaikkasi on Iisalmi tai Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olvi Oyj:n talousjohtaja Tiina-Liisa Liukkonen, sähköpostilla tiina-liisa.liukkonen@olvi.fi tai puhelimella 0415054779.
WWW-osoitehttp://www.olvi.fi
YhteystiedotOlvi Oyj
Työpaikan osoite74100 IISALMI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.02.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.olvi.fi/yhtio/olville-toihin/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=65
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9847142
Työnantajan viite121865

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin