Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasneuvoja

Opset Oy Tampere

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään Back Office -tuotantoprosessien päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Sinulla on halu tuottaa asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta.

Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksesi. Olet palvelu- ja tiimityöhenkinen sekä kykenet itsenäiseen- ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Työskentelysi on tarkkaa ja huolellista sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet nopea oppiaan uusia järjestelmiä. Pidät erinomaista asiakaskokemusta tärkeänä ja haluat kehittyä kanssamme pankkialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän pankki- ja vakuutusalan maailmassa sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tarjoamme työhyvinvointia myös tukevat henkilöstöedut.

Määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa 31.12.2020 saakka ja työt alkavat 3.8.2020. Työaika on arkisin ma-pe klo 7-18 välillä ja viikkotyöaika on 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voivat vaihdella 20h ja 37,5h välillä. Perehdytysjakson ajan työskennellään kokoaikaisesti 37,5h/vko.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.7. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä opset.rekrytointi@op.fi

Pankki- ja vakuutusalalla edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.
WWW-osoitehttp://www.opset.fi
Yhteystiedotopset.rekrytointi@op.fi
Työpaikan osoite33720 TAMPERE
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaa03.08.2020
Työaikaosapäivätyö, 20h/vko + lisätyö
Työn kesto3 - 6 kk, Määräaikainen 31.12.2020 asti
Haku päättyy16.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-tampereelle-8/
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395289

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin