Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korvausneuvoja

Opset Oy Oulu

Haemme kumppanillemme OP Vakuutukselle useita korvausneuvojia Ouluun. Tässä tehtävässä pääset käsittelemään autovahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja ja tulet tekemään itsenäisesti myös korvauspäätöksiä. Vahinkoilmoituksia tullaan käsittelemään useassa eri kanavassa, työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset OP:n vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan tehokkaasti.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat ihanat tiimikaverit ja esimiehet. Toivomme, että haluat kehittyä kanssamme tulevaisuuden finanssialan osaajaksi ja me mahdollistamme myös urapolkuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin- ja englannin kielitaito on eduksesi, joten muistathan mainita niistä hakemuksessasi.

Työajat tehtävässä sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-18 välille, mutta toivomme sinulta myös valmiutta viikonloppu- ja iltatyöhön tarvittaessa. Elämme jatkuvan muutoksen keskellä, ja menemme vauhdikkaasti kohti laajempia palveluaikoja, jotta voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin kattavasti. Työaikasi on liukuva, mikä tarjoaa joustoa työpäiviisi.

Korvausneuvojaksi voit hakea 20.2 asti, ja työsuhde alkaa 11.3.2019. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29883&jc=1

Jos sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi
WWW-osoitehttp://www.opset.fi
Yhteystiedotopset.rekrytointi@op.fi
Työpaikan osoiteKiilakilvenkuja 1, 90250 OULU
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaa11.3.2019
Työaikakokoaikatyö, 38 h/vko
Työn kesto6 - 12 kk, 31.12.2019 asti
Haku päättyy20.02.2019 klo 23:59
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846710

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin