Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Specialist

Opset Oy Helsinki

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP:n Kehitys- ja teknologiayksikköön, Tiedonhallinta-heimoon

Specialistia

Vastuullasi on järjestelmien käyttöönoton koko prosessi viestinnästä seurantaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan järjestelmien maailmaan, sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Pääset työskentelemään loistavien ja osaavien työkavereiden kanssa, jotka paitsi tekevät töitä ahkerasti, myös muistavat pitää hauskaa.

Toivomme saavamme joukkoomme järjestelmäosaajan vahvistamaan tiimin kykyä tuottaa ensiluokkaista palvelua järjestelmien käyttöönottoon liittyvissä asioissa. Odotamme sinulta hyviä koordinaatiotaitoja, olet aktiivinen viestijä mutta sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta OP:n järjestelmistä aikaisemmin.

Työ vaatii tarkkuutta, ja yksityiskohtiin paneutumista, mutta myös laajojen kokonaisuuksien hahmottamista. Tässä tehtävässä on eduksi, jos olet aikaisemmin käyttänyt työssäsi ulkoisia tietolähteitä esim. henkilötietoa, yritystietoa, viranomaislähteitä tai olet toiminut tietopalvelutoimittajalla.

Työotteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja käytännönläheinen sekä asenteesi on proaktiivinen. Tavoitteesi on toimia asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien parhaaksi.

Työ sijoittuu Helsingin Vallilaan, ja on aluksi ainakin määräaikainen 31.12.2020 saakka. Kokoaikainen, 37,5 h/vko työsopimus kirjoitetaan Opset Oy:n kanssa. Tarjoamme sinulle työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi saapuvaksi alla olevan linkin kautta viimeistään 7.6.2020. Työt Vallilassa alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opsetin palveluesimies Elina Malinen, elina.malinen@op.fi.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.
WWW-osoitehttp://www.opset.fi
Yhteystiedotopset.rekrytointi@op.fi
Työpaikan osoite00510 HELSINKI
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaasopimuksen mukaan, mahd. pian
Työaikakokoaikatyö, 37,5h/vko
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen 31.12.2020 asti
Haku päättyy07.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://opset.fi/tyopaikka/specialist-helsinkiin/
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354614

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin