Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

A'la Carte kokki kesäkaudelle 2017

Opteam Pirkanmaa/Tampereen Henkilöstöpalvelut Oy Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereen keskustaan ammattitaitoisia ja ahkeria kokkeja kesäkaudelle 2017.

Edellytämme alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta a la carte kokin tehtävistä. Lisäksi arvostamme motivoitunutta ja itsenäistä työskentelyasennetta, joustavuutta ja halua kehittyä ammattitaidollisesti.

Huomioithan, että työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Tehtävään valittavien henkilöiden pitäisi pystyä työskentelemään ainakin kesäkuu-elokuu, aikaisempikin aloitus on sovittavissa. Kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa syksyllä keikkatyönä.

Kerro meille, mitä sinä osaat ja haluaisit tehdä. Käy täyttämässä valmis hakulomake internetsivuillamme www.opteam.fi ja liitä siihen CV:si.

Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Ydinosaamistamme ovat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, henkilöstön osaamisen kehittäminen, kansainvälinen rekrytointi, eläkeläisten työnvälitys, ammatillinen kuntoutus sekä uraohjaus- ja uudelleensijoittumispalvelut. Toimipisteemme Suomessa muodostavat kattavan valtakunnallisen verkoston, jonka vahvuutena on paikallisen yrityselämän ja työmarkkinoiden tuntemus. Opteamille on myönnetty Reiluja Vuokratöitä -auktorisointi, jonka edellytyksiä on sitoutuminen korostetun vastuulliseen toimintaan.
www.opteam.fi

010- ja 020-alkuiset numerot: matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) ja lankapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%).
WWW-osoitehttp://www.opteam.fi
YhteystiedotOpteam Pirkanmaa p. 010 8500 844, tampere@opteam.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
Palkkaustes
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy30.04.2017 klo 23:00
Jätä hakemuswww.opteam.fi tai tampere@opteam.fi
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9133971

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

105 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin