Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

A'la Carte tarjoilijoita kesäkaudelle 2017

Opteam Pirkanmaa/Tampereen Henkilöstöpalvelut Oy Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme A la carte tarjoilijoita Tampereen keskustaan kesälle 2017.

Olet reipas, iloinen persoona sekä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Hakijalla tulee olla jo aikaisempaa kokemusta lautastarjoilusta.
Työssäsi olet tunnollinen, joustava ja viihdyt kiireisessä työympäristössä. Olet valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kerro meille, mitä sinä osaat ja haluaisit tehdä. Käy täyttämässä valmis hakulomake internetsivuillamme www.opteam.fi ja liitä siihen CV:si.

Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Ydinosaamistamme ovat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, henkilöstön osaamisen kehittäminen, kansainvälinen rekrytointi, eläkeläisten työnvälitys, ammatillinen kuntoutus sekä uraohjaus- ja uudelleensijoittumispalvelut. Toimipisteemme Suomessa muodostavat kattavan valtakunnallisen verkoston, jonka vahvuutena on paikallisen yrityselämän ja työmarkkinoiden tuntemus. Opteamille on myönnetty Reiluja Vuokratöitä -auktorisointi, jonka edellytyksiä on sitoutuminen korostetun vastuulliseen toimintaan.
www.opteam.fi

010- ja 020-alkuiset numerot: matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) ja lankapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%).
WWW-osoitehttp://www.opteam.fi
YhteystiedotOpteam Pirkanmaa p. 010 8500 844, tampere@opteam.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
Palkkaustes
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy30.04.2017 klo 23:00
Jätä hakemuswww.opteam.fi, tai tampere@opteam.fi
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9133948

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

103 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin