Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Baarimestari kesäkaudelle 2017

Opteam Pirkanmaa/Tampereen Henkilöstöpalvelut Oy Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereen keskustaan
baaritarjoilijoita kesäkaudelle 2017!
Odotamme hakijalta reipasta asennetta työhön, ammattitaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, aikaisempaa työkokemusta baaritarjoilijan työstä. Kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa töitä keikkaluonteisesti.

Kerro meille, mitä sinä osaat ja haluaisit tehdä. Käy täyttämässä valmis hakulomake internetsivuillamme www.opteam.fi ja liitä siihen CV:si.

Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Ydinosaamistamme ovat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, henkilöstön osaamisen kehittäminen, kansainvälinen rekrytointi, eläkeläisten työnvälitys, ammatillinen kuntoutus sekä uraohjaus- ja uudelleensijoittumispalvelut. Toimipisteemme Suomessa muodostavat kattavan valtakunnallisen verkoston, jonka vahvuutena on paikallisen yrityselämän ja työmarkkinoiden tuntemus. Opteamille on myönnetty Reiluja Vuokratöitä -auktorisointi, jonka edellytyksiä on sitoutuminen korostetun vastuulliseen toimintaan.
www.opteam.fi

010- ja 020-alkuiset numerot: matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) ja lankapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%).
WWW-osoitehttp://www.opteam.fi
YhteystiedotOpteam Pirkanmaa p. 010 8500 844, tampere@opteam.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
Palkkaustes
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy30.04.2017 klo 23:00
Jätä hakemuswww.opteam.fi tai tampere@opteam.fi
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9134019

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

109 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin