Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö

Opteam Pirkanmaa/Tampereen Henkilöstöpalvelut Oy Tampere

Haemme asiakkaalleemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Kojair Tech Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi yhä tehokkaampia ja monipuolisempia sovelluksia asiakkaiden ilmanpuhtauteen liittyviin prosesseihin. Yrityksellä on yli 40 vuoden vahva kokemus erilaisten puhdasilmasovellusten suunnittelusta ja valmistuksesta.

Asiakkaamme toiminnan laajentuessa haemme myyntipäällikköä Tampereen toimistolle haastaviin B2B-tehtäviin. Toimenkuvaasi kuuluvat nykyisten asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen sekä uusasiakashankinta. Tulet työskentelemään pienehkössä tiimissä osana kokenutta asiantuntijaorganisaatiota. Toimialueenasi on koko Suomi ja merkittävä osa työajastasi kuluu asiakaskäynneillä.

Tehtävä edellyttää:
- Soveltuvaa teknistä korkeakoulutaustaa, esim. LVI-tekniikan opinnot
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
- Työkokemus B2B-myynnistä luetaan eduksi
- Hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista yhteistyöotetta, rohkeutta tarjota asiakkaalle asiantuntevia ratkaisuja sekä oma-aloitteisuutta myynnin kasvattamisessa.
- Microsoft Officen työkalujen vahvaa hallintaa, kokemus toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä nähdään isona etuna
- Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa


Toimenkuva sopii loistavasti henkilölle, joka haluaa myynnillisiä haasteita ja mahdollisuuden oppia uutta puhdasilmateknologiasta alan johtavalta yritykseltä. Saat perusteellisen perehdytyksen ja tuen työhösi esimieheltäsi sekä muulta tiimiltä. Kojair Tech Oy:n yrityskulttuuri on vapaamuotoinen sekä rento ja asiakkaamme tarjoaa joustavat puitteet työskentelylle sekä asiantuntijuuden syventämiselle. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja ottaa laajempia vastuualueita osaamisen kasvamisen myötä.

Työ on kokoaikainen ja työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä.

Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman palveluita henkilöstön rekrytointiin ja resursointiin, kehittämiseen, sopeuttamiseen sekä työkykyjohtamiseen. Rekrytoimme asiakasyrityksiemme palvelukseen eri alojen osaajia johtotasosta työntekijöihin. Rekrytoinnin tukena käytämme psykologisia soveltuvuusarviointeja. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimialaosaaminen ja innovatiivinen tapa toimia. Olemme paikallisesti toimiva valtakunnallinen ketju. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 85,4 milj. €. www.opteam.fi
WWW-osoitehttp://www.opteam.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Kristiina Lehmus (Puh.050 3964 686, kristiina.lehmus@opteam.fi). Paras aika tavoitella Kristiinaa on keskiviikko 18.1. kello 9-11 ja keskiviikko 8.2. kello 12-14.
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2017
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.fi/opteam/add_application.cgi?job_id=1226&language=fin
Ilmoitus jätetty10.01.2017
Ilmoitusnumero9133529

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin