Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiötyöntekijä

Optimax Henkilöstöratkaistut Oy Lapinjärvi

Haemme nyt Liikenneasemalle iloista ja palvelevaa
Keittiötyöntekijää

työskentelemään monipuolisissa tehtävissä mm. keittiössä, kahvilassa ja päivittäistavarakaupassa.

Arvostamme jos voit tehdä vähintään noin 20-37,5 tuntia töitä viikossa. Töitä tehdään liikenneaseman kaikkina aukioloaikoina.
Arvostamme kokemusta esim. pizzan paistosta, pikaruoka- aterioiden valmistuksesta, kassatyöskentelystä sekä toivomme sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja oma- aloitteisuutta sekä pirteää ja iloista otetta työskentelyyn.
Tehtävässä edellytetään hygieniapassia.
Muu osaaminen katsotaan sinulle eduksi, esim. anniskelupassi, veikkausosaaminen.

Mikäli kiinnostuit ja haluat työskennellä monipuolisissa tehtävissä laita meille hakemuksesi ja CV , mistä selviää aikaisempi työkokemuksesi.

Lisätietoja antaa tarvittaessa rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, sanna.westerholm@optimax.fi tai puh. 010 4111 610.
Hakemukset; sanna.westerholm@optimax.fi. Voit hakea myös Optimaxin sivujen kautta ja katsoa muutkin avoimet työpaikat www.optimax.fi.

Optimax on kotimainen vuonna 2011 perustettu henkilöstöpalvelualan perheyritys. Olemme auktorisoitu ja olemme myös HPL:n jäsenyritys.
Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään, sekä tarjota mahdollisuuden työskennellä myös silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Meillä on tarjota sinulle myös vakituisia töitä. Pääasia että viihdyt meillä pitkään. Haluamme olla reilu ja rehti työnantaja.

Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työtehtäviä, niin vakituisia kuin määräaikaisia sekä keikkatöitä, oman tilanteesi mukaan.
Tule mukaan Optimaxin tiimiin. Hae tehtävää jo tänään.
Tervetuloa meille töihin.
WWW-osoitehttp://www.optimax.fi
YhteystiedotOptimax Kymenlaakso
www.optimax.fi
Sanna Westerholm, puh. 050 307 7227
sanna.westerholm@optimax.fi
Työpaikan osoite07830 PUKARO
Palkkaustes
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasovittaessa
Työaikamuu osa-aikatyö, 25-37,5h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.09.2019 klo 23:00
Jätä hakemussanna.westerholm@optimax.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.optimax.fi/avoimet-tyopaikat/liikenneasematyontekija-pukaron-paroniin-ja-alppiruusuun/
Ilmoitus jätetty17.07.2019
Ilmoitusnumero10032568

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin