Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kerroshoitaja

Original Sokos Hotel Tapiola Garden Espoo

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Tapiola Gardeniin on helppo tulla monelta suunnalta. Hotellin vieressä on Ainoan ostoskeskus ja kivenheiton päässä sijaitsevat myös Tapiolan kulttuurikeskus ja kiinnostava museokeskittymä WeeGee. Grill It! –ravintolan lista yhdistelee perinteisen grillauksen ja erinomaiset raaka-aineet. Tapiola Gardenissa on kuntoiluhuone, sauna sekä uima-allas pikku pulahduksiin.

Haemme iloiseen joukkoomme KERROSHOITAJAA 50 h / 3 vko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja mielellään sekä hygieniapassi että siivousalan koulutus. Laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja sinulla on todellinen halu luoda asiakkaille onnistunut majoituskokemus. Toivomme myös, että olet yli 18-vuotias, sinulla on hyvä fyysinen kunto ja mahdollisuus työskennellä sekä arkena että viikonloppuisin. Olet vuorovaikutustaitoinen, tykkäät hektisestäkin työympäristöstä ja olet innostunut hotellialasta. Edellytät työltäsi vastuuta ja tarkkuutta.

Tarjoamme S-ryhmän kattavat henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet, monipuolisen ja innostavan työympäristön sekä ammattitaitoiset kollegat.

Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähde: sok.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin