Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kerroshoitaja

Original Sokos Hotel Tapiola Garden/kerroshoitaja Espoo

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Tapiola Gardeniin on helppo tulla monelta suunnalta. Hotellin vieressä on Ainoan ostoskeskus ja kivenheiton päässä sijaitsevat myös Tapiolan kulttuurikeskus ja kiinnostava museokeskittymä WeeGee. Grill It! –ravintolan lista yhdistelee perinteisen grillauksen ja erinomaiset raaka-aineet. Tapiola Gardenissa on kuntoiluhuone, sauna sekä uima-allas pikku pulahduksiin.

Haemme iloiseen joukkoomme KERROSHOITAJAA 70 h / 3 vko määräaikaiseen työsuhteeseen 15.12.2019 saakka.

Olet etsimämme henkilö, jos laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja sinulla on todellinen halu luoda asiakkaille onnistunut majoituskokemus. Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai siivousalan koulutus.
Toivomme myös, että olet yli 18-vuotias, sinulla on hyvä fyysinen kunto ja sinun on mahdollista työskennellä sekä arkena että viikonloppuisin. Olet vuorovaikutustaitoinen, tykkäät hektisestäkin työympäristöstä ja olet innostunut hotellialasta. Edellytät työltäsi vastuuta ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit. Saat henkilökuntahintaisen hotellihuoneen kaikissa Sokos Hotelleissa ympäri Suomea ja ulkomailla sekä lisäksi saat henkilökunta-alennukset kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja kaupoissa bonusten kera.

Lähde: sok.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin