Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kerroshoitaja

Original Sokos Hotel Vaakuna/Kerroshoito Helsinki

Haemme iloiseen joukkoomme 3 kerroshoitajaa pitämään hyvää huolta upeasta funkkishotellistamme

Original Sokos Hotel Vaakuna on Helsingin ensimmäinen käyntikortti: funkkisklassikko Helsingin sydämessä, arkkitehtuurin merkkiteos, joka hurmaa taideteoksillaan ja 50-luvun tunnelmallaan. Kaikki huoneemme on uudistettu 2018 - 2019. 10.kerroksen ravintola Loisteesta aukeaa upeat näkymät Helsingin kattojen yli ja se on mainio paikka nauttia herkullisesta ruoasta aamusta iltaan. Vaakuna on tunnettu vieraanvaraisuudestaan ja sydämellisestä palvelustaan.

Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivisen asenteen omaava iloinen ja hymyilevä asiakaspalvelija. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Laadukas asiakaspalvelu on Sinulle sydämen asia ja omaat todellista halua luoda asiakkaille onnistuneen majoituskokemuksen. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta, vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.

Työaika sijoittuu ma-su klo 07.00 – 21.00. Tarjoamme Sinulle S-ryhmän kattavat henkilöstöedut sekä mielenkiintoisen ja kehittävän työympäristön sekä talon täydeltä mukavia, iloisia ja ammattitaitoisia työkavereita. Perehdytämme sinut työtehtävään.

Lähde: sok.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin