Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen hoitaja

Orimattilan Käpälämäen Päiväkodit Oy Lahti

Käpälämäen Päiväkodit Oy etsii varhaiskasvatuksen hoitajia/lastenohjaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen Lahteen

Käpälämäen Päiväkodit Oy tarjoaa luonnonläheistä ja kodinomaista, pienissä ryhmissä toteutettua lasten päivähoitoa 0-6-vuotiaille lapsille Orimattilassa ja Lahdessa. Lahdessa meillä on kaksi yksikköä, joista toinen sijaitsee hyppyrimäkien vieressä, urheilukeskuksen ja loistavien ulkoilumahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Toinen yksikkö sijaitsee Patoniityssä metsän syleilyssä. Olemmekin ulkoilupainotteinen päiväkoti ja teemme päivittäin retkiä metsiin ja lähiympäristöön.

Toiminnassamme tuemme esimerkin kautta vastuullista suhdetta ympäristöön. Kestävä kehitys näkyy toiminnassamme arjen tasolla esimerkiksi roskien lajittelemisena ja kierrättämisenä. Lisäksi kiinnitämme huomiota veden ja sähkön kulutukseen. Orimattilan yksikössä suuri osa päiväkodin energiantarpeesta saadaan aurinkosähköjärjestelmän kautta suoraan auringosta, päästöttömästi. Tutustu toimintaamme lisää nettisivuiltamme tai esittelyvideon kautta osoitteissa: https://youtu.be/5GWEmZNcihQ sekä www.kapalamaenpaivakodit.fi.

Odotamme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä vastuullisuutta itsenäisestä ja tavoitteellisesta työskentelystä oman ryhmän kanssa. Retkeilemme päivittäin säällä kuin säällä, joten toivomme sinulta hieman liikunnallisuutta ja reipasta, työhön tarttuvaa otetta. Annamme uudelle työntekijälle perehdytyksen ja tarvittavat eväät työn menestyksekkääseen hoitamiseen. Tärkeintä työssä on lapsen laadukas hoitotyö ja odotamme sinulla olevan aito halu tehdä työtä lasten parissa.

Työ alkaa marras- / joulukuussa tai sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaan. Hakuaika tehtävään päättyy 15.12.2019, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valitun henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain tarkoittama rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2 momentti).

Voit kysyä lisätietoja osoitteesta karkkula@kapalamaenpaivakodit.fi.

Lähetä avoin työhakemuksesi osoitteeseen karkkula@kapalamaenpaivakodit.fi. Liitäthän mukaan CV:si. Huom! Laitathan sähköpostiviestin aiheeksi: Varhaiskasvatuksen hoitaja.
WWW-osoitehttp://www.kapalamaenpaivakodit.fi
YhteystiedotMarjaana Anttonen, Puh: 0449843428, 0449843428, info@kapalamaenpaivakodit.fi
Työpaikan osoiteSvinhufvudinkatu 23, 15110 LAHTI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy15.12.2019 klo 00:00
Jätä hakemuskarkkula@kapalamaenpaivakodit.fi
Ilmoitus jätetty14.11.2019
Ilmoitusnumero10166880

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin