Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen hoitaja

Orimattilan Käpälämäen Päiväkodit Oy Lahti

Käpälämäen Päiväkodit Oy etsii varhaiskasvatuksen hoitajia/lastenohjaajia kokopäiväiseen työsuhteeseen Lahteen

Käpälämäen Päiväkodit Oy tarjoaa luonnonläheistä ja kodinomaista, pienissä ryhmissä toteutettua lasten päivähoitoa 0-6-vuotiaille lapsille Orimattilassa ja Lahdessa. Lahdessa meillä on kaksi yksikköä, joista toinen sijaitsee hyppyrimäkien vieressä, urheilukeskuksen ja loistavien ulkoilumahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Toinen yksikkö sijaitsee Patoniityssä metsän syleilyssä. Olemmekin ulkoilupainotteinen päiväkoti ja teemme päivittäin retkiä metsiin ja lähiympäristöön.

Toiminnassamme tuemme esimerkin kautta vastuullista suhdetta ympäristöön. Kestävä kehitys näkyy toiminnassamme arjen tasolla esimerkiksi roskien lajittelemisena ja kierrättämisenä. Lisäksi kiinnitämme huomiota veden ja sähkön kulutukseen. Orimattilan yksikössä suuri osa päiväkodin energiantarpeesta saadaan aurinkosähköjärjestelmän kautta suoraan auringosta, päästöttömästi. Tutustu toimintaamme lisää nettisivuiltamme tai esittelyvideon kautta osoitteissa: https://youtu.be/5GWEmZNcihQ sekä www.kapalamaenpaivakodit.fi.
Nyt haemme varhaiskasvatuksen hoitajia sekä Keskustan että Patoniityn yksiköihin.
Odotamme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä vastuullisuutta itsenäisestä ja tavoitteellisesta työskentelystä oman ryhmän kanssa. Retkeilemme päivittäin säällä kuin säällä, joten toivomme sinulta hieman liikunnallisuutta ja reipasta, työhön tarttuvaa otetta. Annamme uudelle työntekijälle perehdytyksen ja tarvittavat eväät työn menestyksekkääseen hoitamiseen. Tärkeintä työssä on lapsen laadukas hoitotyö ja odotamme sinulla olevan aito halu tehdä työtä lasten parissa.

Työ alkaa elokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Hakuaika tehtävään päättyy 15.07.2020, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valitun henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain tarkoittama rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2 momentti).

Voit kysyä lisätietoja osoitteesta karkkula@kapalamaenpaivakodit.fi.

Lähetä avoin työhakemuksesi osoitteeseen karkkula@kapalamaenpaivakodit.fi. Liitäthän mukaan CV:si. Huom! Laitathan sähköpostiviestin aiheeksi: Varhaiskasvatuksen hoitaja.
WWW-osoitehttp://www.kapalamaenpaivakodit.fi
YhteystiedotMarjaana Anttonen, Puh: 044 984 3428, info@kapalamaenpaivakodit.fi
Työpaikan osoiteSvinhufvudinkatu 23, 15110 LAHTI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa03.08.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy15.07.2020 klo 00:00
Jätä hakemuskarkkula@kapalamaenpaivakodit.fi
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388594

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin