Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kemian teknikko

Orion Oyj Kuopio

Tehtävän kuvaus:
Vastaat oman vastuualueesi laitteiden ja teknisten järjestelmien päivittäisestä kunnossapidosta ja ennakkohuoltojen suorittamisesta yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Vastuualueena Kuopion pakkaamon ja valmistuksen koneet ja laitteet. Työhösi kuuluu olennaisena osana dokumentointi ja ohjeistus. Kunnossapitojärjestelmänä käytössämme on SAP.

Yksikön kuvaus:
Tekniset toiminnot -yksikkö varmistaa, että tuotannon keskeisten toimintojen laitteet, tilat ja järjestelmät täyttävät niille asetetut laatu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimukset. Lisäksi tekniset toiminnot huolehtii niiden oikeasta ja tehokkaasta käytöstä yhteistyössä tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa. Kuopion teknisissä toiminnoissa on 7 hengen oma vahvuus, ja käytämme myös muita talon sisäisiä sekä ulkoisia resursseja. Tuotanto toimii pääsääntöisesti päivävuorossa.

Tarjoamme:
Tarjoamme laajan ja vaihtelevan tehtäväkentän tunnetussa suomalaisessa yrityksessä sekä monipuoliset mahdollisuudet käyttää ja kehittää osaamistasi. Työkavereilta saa aina tukea ja perehdyttäminen tehtävään on kattavaa. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Palkkaus on kemian alan TES:n mukainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- teknistä peruskoulutusta esimerkiksi ammattikoulu tai teknikko (automaatio ja mekaniikka)
- huolellista ja tarkkaa työskentelyasennetta, sekä innovatiivista ja kehityshakuista otetta
- hyvää instrumentoinnin, automaation ja pneumatiikan osaamista sekä halua työskennellä mekaniikan ja konetekniikan alueella
- hyvää dokumentointikykyä ja tietojärjestelmien käytön osaamista
- hyvää suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaamista, englannin kielen taito on etu
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avoimuutta ja rohkeutta lähestyä eri sidosryhmiä
- kokemus teollisuuden tuotantokoneiden kunnossapidosta katsotaan eduksi

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi 26.4. mennessä!
WWW-osoitehttp://www.orion.fi
YhteystiedotMikäli kaipaat lisätietoja, otathan yhteyttä: Jorma Puisto, kunnossapidon esimies, puh. 050 966 6322 (tiistai - torstai klo 15.00-16.00) tai Tuija Soini, tekninen päällikkö, puh. 050 966 7226 (vko 17 tiistai - torstai 15.00-16.00)
Työpaikan osoiteVolttikatu 8, 70700 KUOPIO
PalkkausTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty15.04.2020
Ilmoitusnumero10325692

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

86 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin