Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Mikrobiologi

Orion Oyj Espoo

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Tehtävän kuvaus:

Mikrobiologi vastaa lääkevalmisteiden, raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien mikrobiologisten analyysien suorittamisesta ja tulosten tarkastamisesta. Hän vastaa myös analyyseihin liittyvien toimintaohjeiden laadinnasta ja ylläpidosta ja hygieniakoulutuksista. Tehtävä on määräaikainen noin vuodeksi (hoitovapaan sijaisuus).

Yksikön kuvaus:

Mikrobiologinen laadunvalvonta vastaa Espoon, Turun, Kuopion ja Salon tehtaiden materiaalien, pakkausmateriaalien ja valmisteiden sekä prosessinaikaisten näytteiden ja vesien mikrobiologisesta tutkimisesta. Osasto vastaa myös näiden tehtaiden tuotantotilojen ja henkilöstön hygieniavalvonnasta sekä prosessien mikrobiologisista validoinneista. Osastoon kuuluu myös tuotekehitykseen liittyvät työt sekä Fermionin valmistamien materiaalien tutkiminen.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen, haastavan ja innostavan tehtävän lääketeollisuuden kehittyvässä ympäristössä. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Edellytykset:

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto mikrobiologiasta tai muu soveltuva luonnontieteellinen korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää farmaseuttisen mikrobiologian osaamista sekä kokemusta vastaavissa tehtävissä. Hakijalta odotetaan hyvää yhteistyötaitoa ja joustavuutta.
Suomen- ja englanninkielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä.

Lisätietoja tehtävästä:

MQC Director Ann-Len Östman, puh. +358 10 426 2179 (arkisin klo 14-16 välillä).#LI-ORION


Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.
WWW-osoitehttp://www.orion.fi
YhteystiedotMQC Director Ann-Len Östman, puh. +358 10 426 2179 (arkisin klo 14-16).
Työpaikan osoite02200 ESPOO
PalkkausTehtävän vaativuusluokan mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy25.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=469
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10062362
Työnantajan viite1349469

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin