Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pakkaajaoperaattori manuaalipakkaamoon, Salo

Orion Oyj Salo

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme. Tehtävän kuvaus

Haemme Salon manuaalipakkaamoon pakkaajaoperaattoria määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Tehtäviisi kuuluvat


- tuotteiden pakkaaminen puoliautomaattisilla linjoilla ja käsityönä
- tuotevaihtojen suorittaminen vaihtomallien mukaisesti
- linjan puhdistus ja puhtaudentarkastus
- näytteiden otto
- tehtäviin liittyvä dokumentointi, SAP ja Arrow tietojärjestelmät

Tärkeää kaikissa työvaiheissa on toimintaohjeiden ja lääketeollisuuden hyvien tuotantotapojen (GMP) tarkka noudattaminen. Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä.

Yksikön kuvaus

Manuaalipakkaamon toiminta sisältää Orionin omilla tehtailla valmistettujen sekä sopimusvalmistajien suljettujen lääkepakkausten pakkaamista ja serialisointia puoliautomaattisilla pakkauslinjoilla. Manuaalipakkaamossa suoritetaan myös käsinpakkaamista ja pakkaustöiden muutostöitä sekä myyntipakkausten tarkastuksia.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen, monipuolisen tehtävän osana iloista ja energistä pientä pakkaustiimiä. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Edellytykset

Työssä tarvitset tietokoneen käytön perustaitoja sekä mielellään englannin kielen perusosaamista. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Odotamme, että olet perusasenteeltasi aktiivinen, yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja huolellinen. Edellytämme halua sitoutua toteuttamaan yhteiset tavoitteet.

Edellytämme kyvykkyyttä 3-vuorotyöskentelyyn.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään viimeistään sunnuntaina 31.1.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä tehtävä täytetään mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tiedustelut tehtävästä työnjohtaja Merja Porrassalmi (puh. 050 966 5364), 18.01.-22.01.2021 klo 8-9 ja 13-14 välisenä aikana.
Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.
WWW-osoitehttp://www.orion.fi
YhteystiedotTiedustelut tehtävästä työnjohtaja Merja Porrassalmi (puh. 050 966 5364), 18.01.-22.01.2021 klo 8-9 ja 13-14 välisenä aikana.
Työpaikan osoite24100 SALO
PalkkausTehtävän vaativuusluokan mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.01.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=925&ref=
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579256
Työnantajan viite146871925

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin