Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Qualified Person Salon tehtaalle

Orion Oyj Salo

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet Orionin Salon tehtaan oman tuotannon laadunvarmistuksessa. Tehtäviisi kuuluvat valmistettujen erien myyntiin hyväksyminen ja poikkeamien käsittely sekä muut laadunvarmistustoimiin liittyvät tehtävät. Lisäksi vastaat oman alueesi laadunvarmistustoiminnoista kuten muutosten käsittelystä ja dokumenttien hyväksynnöistä sekä osallistut laatupalavereihin ja toimintojen kehittämiseen. Toimit myös kiinteässä yhteistyössä tuotannon ja tuotteiden elinkaarenhallinnan organisaatioiden kanssa.

Yksikön kuvaus

Laadunvarmistuksen pääasiallisena tehtävänä on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Vastaamme lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Muita päätehtäviämme ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen ja jatkuva kehittäminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden ja poikkeamien käsittely. Huolehdimme myös laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä regulatiivisen ympäristön seuraamisesta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi lääketeollisuuden laatuasioiden osaajaksi. Kohtaamme haasteet yhdessä ja tavoittelemme parasta sekä rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Edellytykset

Valittavalta henkilöltä edellytetään proviisorin tutkintoa tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä Qualified Personin pätevyyttä tai hyvää valmiutta sen saavuttamiseksi. Kokemus lääketeollisuudesta, mieluiten lääkkeiden tuotannosta tai laadunvarmistus- tai laadunvalvontatehtävistä on eduksi. Toimitusketjun eri osien tuntemus katsotaan myös eduksi. Tehtävässä tarvitaan GMP:n perusteiden tuntemista. Hyvä englannin kielen hallinta on tärkeää globaalissa toimintaympäristössämme.

Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet vakuuttava, neuvottelutaitoinen sekä aikaansaava. Olet utelias sekä halukas oppimaan uutta ja kannat vastuusi osana kokonaisuutta. Osaat johtaa työtäsi ja sinulla on erinomaiset työyhteisötaidot. Laatu, luotettavuus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja.

Tiedustelut

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää 07.06.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa laadunvarmistuspäällikkö Inga Strandin-Gustafsson, puh. 050 966 7925 (ma 25.5. klo 10-11, to 28.5. klo 15-16 ja to 4.6. klo 10-11)#LI-ORION
Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.
WWW-osoitehttp://www.orion.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa laadunvarmistuspäällikkö Inga Strandin-Gustafsson, puh. 050 966 7925 (ma 25.5. klo 10-11, to 28.5. klo 15-16 ja to 4.6. klo 10-11)
Työpaikan osoite24100 SALO
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.06.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=717
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354440
Työnantajan viite1349717

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin