Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkija, Formulaatiokehitys, Turku

Orion Oyj Turku

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Yksikön kuvaus

Haemme nyt energistä ja oma-aloitteista farmaseuttista tutkijaa Orionin Formulation and Manufacturing Development -ryhmään Turkuun. Tutkijan tehtävässä suunnittelet ja toteutat lääkevalmisteiden farmaseuttisen kehityksen eteenpäinviemisen yhdessä muiden projektin jäsenten kanssa.

Formulation and Manufacturing Development tiimi on osa Global Pharmaceutical Research (GPR) -organisaatiota Orionin tutkimuksessa ja kehityksessä. Ryhmä vastaa yhdessä GPR-organisaation muiden ryhmien kanssa alkuperä- ja inhalaatiotuotteiden farmaseuttisesta kehityksestä. Formulation and Manufacturing -tiimin vastuulla on erityisesti lääkevalmisteiden valmistusmenetelmien kehitys.

Tehtävän kuvaus

Etsimme formulaatio- ja valmistusprosessikehittäjää, jolla on kokemusta lääkekehitysprojekteista. Toimit osana multitieteellistä, farmaseuttista kehitystiimiä. Päätehtäväsi on suunnitella valmisteiden formulaatio- ja prosessikehitystyö laboratoriomittakaavassa, osallistua erien valmistukseen, arvioida, koostaa ja tehdä johtopäätökset saaduista tuloksista.

Tarjoamme sinulle haastavan työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä formulaatio ja valmistusprosessien moniosaajaksi. Pääset avainpaikalle näkemään koko farmaseuttisen lääkekehityskaaren.

Edellytykset

Edellytämme sinulta proviisorin tai muuta vastaavaa koulutusta. Lisäksi toivomme:
- kokemusta lääkevalmisteiden formulaatiokehityksestä ja toimimisesta GMP-ympäristössä
- valmiutta systemaattiseen koesuunnitteluun noudattaen QbD periaatteita
- sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen osaamista
- valmiutta tehtäväkokonaisuuksien itsenäiseen eteenpäinviemiseen

Hae tehtävää 28.4.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Teea Lehtovaara, Head of Formulation and Manufacturing Development, puh. 050 966 7257, (soittoajat 17.4.2019 klo 12-13 ja 24.4.2019 klo 13-14)


Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
WWW-osoitehttp://www.orion.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Teea Lehtovaara, Head of Formulation and Manufacturing Development, puh. 050 966 7257, (soittoajat 17.4.2019 klo 12-13 ja 24.4.2019 klo 13-14)
Työpaikan osoite20380 TURKU
PalkkausNeuvoteltavissa
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.04.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=320
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929109
Työnantajan viite1349320

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin