Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkö-/automaatioasentaja

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy Lapinlahti

Haemme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa jätevedenpuhdistamolle määräaikaiseen työsuhteeseen Lapinlahdelle. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on heti.

Tehtävänkuvassa vastaat kunnossapito- ja prosessinohjaustehtävistä sekä laitosten etävalvonnasta. Työnkuva sisältää varallaoloa noin kerran kuukaudessa.

Edellytämme hakijalta sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta ja alan aikaisempaa työkokemusta jo muutamalta vuodelta. Olet vastuuntuntoinen ja postiviinen, sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on kyky ja halu oppia uusia asioita. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja omaa autoa. Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn turvallisessa työympäristössä, perehdytyksen prosessien ohjaukseen sekä mahdollisuuden kartoittaa arvokasta työkokemusta vesihuoltoalalla.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tällä lomakkeella http://osuma.likeit.fi/apply/8057689

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi
WWW-osoitehttp://www.ohp.fi
YhteystiedotErno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi
Työpaikan osoite73100 LAPINLAHTI
PalkkausSopimuksen mukaisesti
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://osuma.likeit.fi/apply/8057689
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390077

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin