Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aamiaisvastaava

Osuuskauppa Arina Kittilä

Etsimme joukkoomme Break Sokos Hotel Leville

AAMIAISVASTAAVAA

Oletko sinä Break- henkinen aamuvirkku ja nautit asiakkaiden onnellistamisesta?

Jotta pärjäisit tässä hommassa, tulisi sinulla olla aikaisempaa kokemusta aamiaishoitajan tai - vastaavan tehtävistä ja alan koulutus. Tärkeämpää kuitenkin on, että sinulla on iloinen, reipas ja positiivinen asenne työtä kohtaan.

Koska meillä on täällä niin hyvä työyhteisö, toivomme myös uudelta työkaveriltamme hyviä tiimityötaitoja ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä sesongeissa. Aamiaisvastaavan tehtäviisi kuuluu niin salin kuin keittiönkin työtehtävät, varmistat että aamupala on break - konseptin mukainen, vastaat aamiaisen ja minibaarin varastonhallinnasta sekä aamiaisen miehityksestä. Sinulla tulisi olla sujuva suomen - ja englanninkielen taito, muu kielitaito katsotaan hakijan eduksi.

Jos päädyt meille töihin, tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään. Saat monipuoliset työskentelymahdollisuudet sekä kansainvälisen työympäristön Break Sokos Hotel Levillä. Mukaan pakettiin tulee tietysti mahtavat ja energiset työkaverit!

Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Arinan kattavista henkilöstöeduista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työajalla 112,5 h / 3 vko.

Kannattaa olla nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae kuitenkin viimeistään 31.7.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jani Mantere p. 044 788 6102

Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemistoimiala on alan merkittävä toimija Pohjois-Suomessa. Olemme osa pohjoissuomalaista Osuuskauppa Arinaa ja työllistämme sesongista riippuen n. 350-400 henkilöä.

Break Sokos Hotel Levi on ketjun pohjoisin hotelli ja sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Levin sykettä. Hotelli on tunnettu ja palkittukin vieraanvaraisesta ja rennosta palvelusta ja upeista puitteistaan. Hotellissa on 202 huonetta, Coffee House kahvilabaari, ravintola Kiisa, kokoustiloja sekä paikoitushalli.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jani Mantere p. 044 788 6102
Työpaikan osoite99130 SIRKKA
PalkkausTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-LEVI/Aamiaisevastaava--Break-Sokos-Hotel-Levi_R-2153
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391956

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin