Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaanottovirkailija, Break Sokos Hotel Levi

Osuuskauppa Arina, MaRa, Hotellit, Break Sokos Hotel Levi, Levi Kittilä

Etsimme joukkoomme Break Sokos Hotel Leville
VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Oletko sinä intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii asiakkaiden onnellistamisesta?
Etsimme joukkoomme energistä ihmistä, jonka asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne säteilee elämäniloa ympärilleen. Tässä hommassa sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta vastaanotossa työskentelystä sekä alan koulutus.

Koska meillä on täällä niin hyvä työyhteisö, toivomme myös uudelta työkaveriltamme hyviä tiimityötaitoja ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä sesongeissa. Loistaaksesi tässä työssä, sinulla tulisi olla myynnillistä otetta, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön.
Tarvitset sujuvaa suomen - ja englanninkielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Jos päädyt meille töihin, tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään. Saat monipuoliset työskentelymahdollisuudet sekä kansainvälisen työympäristön Break Sokos Hotel Levillä. Mukaan pakettiin tulee tietysti mahtavat ja energiset työkaverit!

Lisäksi pääset nauttimaan Break Sokos Hotel Levin, S-ryhmän ja Osuuskauppa Arinan kattavista henkilöstöeduista.

Työsuhde alkaa heinäkuussa ja on toistaiseksi voimassa oleva, työajalla 112,5 h / 3 vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Lassi Lehosmaa p. 050 363 7660 tai
hotellipäällikkö Virpi Mäkilä p. 044 7886101 ajalla 4.-7.6 klo 9-16Break Sokos Hotel Levi on ketjun pohjoisin hotelli ja sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Levin sykettä. Hotelli on tunnettu ja palkittukin vieraanvaraisesta ja rennosta palvelusta ja upeista puitteistaan. Hotellissa on 202 huonetta, Coffee House, ravintola Kiisa ja kokoustiloja.

Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemistoimiala on alan merkittävä toimija Pohjois-Suomessa. Olemme osa pohjoissuomalaista Osuuskauppa Arinaa ja työllistämme sesongista riippuen n. 350-400 henkilöä.

Lähde: sok.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin