Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä

Osuuskauppa Arina Oulu

Linnanmaan Prismassa toimii yksi Osuuskauppa Arinan kolmesta Ravintolamaailmasta. Toimipaikka koostuu kolmesta houkuttelevasta nopean syömisen konseptista; Pressosta, Pizza&Buffasta sekä Hesburgerista.

Pizza&Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin. Siellä tarjoillaan tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, salaatteja sekä jälkiruokia.

Presso on lämminhenkinen kahvila, jonne on mukava poiketa tuoreelle kahville. Uunituoreet leivonnaiset ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä.

Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan, majoneesistaan ja kastikkeistaan. Hesburgerin ruoka tehdään ensiluokkaisista raaka-aineista ja se on monipuolista ja maukasta.

Haemme nyt
RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ
Linnanmaan ravintolamaailmaan monipuoliseen työhön

Meillä on täällä oikeasti kivaa, ja odotamme innolla uusia työkavereita täydentämään upeaa työporukkaamme!

Odotamme sinulta iloista ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja myyntihenkisyyttä. Olet joustava, ahkera ja muut huomioon ottava tiimipelaaja. Jotta pärjäisit tässä hommassa sinulla tulisi olla ravintola-alan koulutus ja aiempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä kuitenkin on, että aurinkoinen palveluasenne ja laadukas työnjälki ovat lähellä sydäntäsi. Toivomme, että hurmaat hymylläsi ja asiakaspalvelullasi niin asiakkaat kuin työkaverit.

Jos päädyt meille töihin, tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään. Saat monipuolisen ja vaihtelevan työn omistajien hyödyksi. Mukana tulee tietysti mahtavat työkaverit ja saat monipuolisen ja vauhdikkaan työtehtävän.

Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Arinan loistavista henkilökuntaeduista.

Työsuhteet ovat vakituisia työajalla 60 h / 3 vko.
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite90570 OULU
PalkkausTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RAVINTOLAMAAILMA-LINNANMAA/Ravintolatyntekijit--Ravintolamaailma-Linnanmaa_R-2137
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391566

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin